2777
2789
عنوان

گم‌شدن افراد

| مشاهده متن کامل بحث + 6378 بازدید | 124 پست
اینو یکی برام تعریف کرده ، حالا نمیدونم راسته یا دروغ  زن و شوهر میرم مکه یا کربلا  زن غ ...

چند سال پیش اوایل که کربلا باز شد 

پسر عموم با دوستش و خانم دوستش میرن کربلا پیاده روی 

بعد این خانمش توی شلوغی گم میشه 

فقط سه روز اینا شبانه روز میگشتن 

تا اخر به وضع داغونی پیداش میکنن طفلی رو 

چادرش سرش بوده لباسا داغون و خودشم حال روحی داغون 

پسر عموم میگفت تا خود ایران دوستم التماس میکرده نگی کسی نفهمه 

میگفت از مرز تا شهرمون همش دختره بالا میارده یه کلمه حرف نمیزده 

اینم فقط به داداشش گفتِ.که میشه دامادِ ما 

خواهرم عروس عموم هست 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه نامردی بوده اون مرده خودش برگشت؟ چه حرفی برا گفتن داشت؟

نمیدونم‌ فکنم از طریق شماره حساب بانکی و از این چیزا ‌

من‌که ندیدم  ولی مامانم‌ میگه عمت چنان پرید بغلش‌ اصن انگار نه انگار ‌اگه حرفی هم زده شده پیش کسی نگفتن 

اَزگرگ‌ بودن دَم‌ نزن..انسآنم‌گآهی‌ آرزوست..🦋گرگرآک سآبق🦎با‌نظر‌‌‌من‌مخالفی ‌نیازی‌به‌بحث‌نیست‌یواش‌بکش‌کنار✋😏خیلی مظلومانه‌ تعلیق شدم💔😂
من یه همکلاسی داشتم دوران دبیرستان خیلی وضع مالیشون خوب بود دوتا بچه بودن همکلاسیمدمه شونزده سالش بو ...

واییی خدا معلومه دشنمشون هست که عکس بچه رو نی فرسته وگرنه برای چی باید اینکارو بکنه

حالا خوبه ولش کردن  حروم.زاده ها

اره فکر کن روز عاشورا تاسوعا 

اینا دنبال خانمِ بودن 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
جلل الخالق    

اره اینا باهم دوست بودن شوهره میفهمه با زنه دعوا می‌کنند زنه هم هولش میده سرش میخوره به یه جا در جا فوت میکنه زنه زنگ پسر خواهر شوهرش میزنه میررنش گم وگورش می‌کنند بعد زنه میره خونه باباش میگه چند وقتی شوهرم نیمده خونه خبر ازش نیست پدره زنه میره کلانتری خبر میده اونا هم تحقیق می‌کنند و میان خونه زنه از فرشی که جمع شده سوال می‌کنند میگه دادیم قالی شویی از رو همون پیگیری می‌کنند متوجه میشن تفتش هم زده بودن سر کوچه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜