2777
2789
عنوان

گم‌شدن افراد

| مشاهده متن کامل بحث + 6372 بازدید | 124 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینو یکی برام تعریف کرده ، حالا نمیدونم راسته یا دروغ 

زن و شوهر میرم مکه یا کربلا 

زن غیب میشه ، دزده میشه 

شوهر خیلیییییییی خیلی دنبال زنش گشته ، جوری ک دیگه برمیگرده ایران 

باز با فامیلا میرن برای پیدا کردنش ، ولی هیچ 

زنه بعد چندین سال ،از اون طرف صاحب چندتا بچه شده 

فرار میکنه میاد ایران ، ولی خوب پسش میزنن 

ناچار باز برمیگرده 

خدایاشکرت💚
مرسی...دمه عیدی مجانی اپیلاسیون شدم😳

چ خوب خیرشو ببینی خاهر 

😃

🌹یا امام حسین جانم(ع)🌹دستمو بگیر آقا نزار تو دریای ناامیدی و گناه اینروزام غرق شم آقا جانم میدونین ک اولین و اخرین پناهم شمایین 🍃دختر کوچولوم ،فرشته خشگل مامانی،مرسی ک با اومدنت دنیامونو گلستان کردی ،خدایا هزاران بار شکر بابت این نعمت بزرگت🥰 خداجونم دامن همه منتظرا رو سبز کن آمین 🍃
مادر بزرگم و شوهرش  با دختر کوچیکش که یعنی عمم هست  میرن برا عمم شناسنامه بگیرن مرده میزن ...

چه نامردی بوده اون مرده خودش برگشت؟ چه حرفی برا گفتن داشت؟

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
اینو یکی برام تعریف کرده ، حالا نمیدونم راسته یا دروغ  زن و شوهر میرم مکه یا کربلا  زن غ ...

میگن زنای ایرانیکه میرن عراق مراقب باشن دزدی زیاد میشه من کربلا رفتنی شنیدم

جفت شیش هم که بیاری اگر به موقع نباشه به درد نمیخوره.....ــــــــــآخرش یه مشت خاکه و یه فکر آــــــــزاد

یه سال پیش اکثر خیابون های تهران آگهی چاپ کرده بودن که ما ۲۰ سال پیش بچمونو گذاشتیم جلوی بیمارستان لبافی نژاد 

نوزاد بوده لای پتو رهاش کرده بودن دنبالش بودن که اگه کسی اون بچه رو برده و دیده به ما خبر بده 

اینو یکی برام تعریف کرده ، حالا نمیدونم راسته یا دروغ  زن و شوهر میرم مکه یا کربلا  زن غ ...

اره منم شنیدم نمیدونم ی اتفاقی افتاد چنسال پیش مردم تو شلوغی هم و گم میکنن مردای پسفطرت عربستان  پشت درا قایم شده بودن گویا هر زن ایرانی ک از هول شلوغی وارد کوچه میشده خفتش میکردن الکی نمیگما .

و میدزدینشون خیلی از زنارو .

و ب عقد خودشون درآورده بودن .

یکیشون آشنا بو د من اونموقع بچه بودم شوهره برگش خودکشی کرد .

بعد ها زنه ب بچه هاش تو ایران پیام میفرسته پیداشون میکنه و ماجرا رو میگه و میکه من الان زن ی حرومیم و دو ۳ تام بچه دارم

🌹یا امام حسین جانم(ع)🌹دستمو بگیر آقا نزار تو دریای ناامیدی و گناه اینروزام غرق شم آقا جانم میدونین ک اولین و اخرین پناهم شمایین 🍃دختر کوچولوم ،فرشته خشگل مامانی،مرسی ک با اومدنت دنیامونو گلستان کردی ،خدایا هزاران بار شکر بابت این نعمت بزرگت🥰 خداجونم دامن همه منتظرا رو سبز کن آمین 🍃

یکی از اقوام دور ما 

مرده زن و بچه هم داشته عاشق زن و زندگیش و بچه هاش هم بوده 

میره بیرون اما دیگ نمیاد الان نزدیک۴۰ ساله ک حتی نمیدونن کجاست زنده است یا مرده

تموم بچه هاش ازدواج کردن و زنش همچنان منتظره برگرده شوهرش

پشت تمام آرزوهایم خدا ایستاده است خدایا بابت همه چیزززززز بی نهایت شکر ب اندازه بزرگی خودت دوست دارم خداجونم   

اره داییم ۱۸سالشه که بوده رفته مغازه هیچوقت برنگشته بابام بزرگم مباشره امام رضاست یعنی باغای پسته ام ...

وای خدای من😔😔😔

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
زنگ زده  چی گفته

دستم خورد نصفه فرستاده شد.... 

میگه بچتون اومده زیر ماشینم من ترسیدم بردم تو بیابون خاکش کردم... الان خیلی عذاب وجدان دارم و فلان... قطع کرده و دیگه نتونستن اثری از بچه و مرده پیدا کنن... 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 48 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز