2777
2789
عنوان

گم‌شدن افراد

| مشاهده متن کامل بحث + 6372 بازدید | 124 پست

من بچه بودم یادمه ۶ سالم بود رفتم بیرون دنبال داداشم بگم بیا خونه ناهار بخوریم که یه مرده میخواست بدزدتم فرار کردم 

بابام همیشه میگه اگه باهوش نبودی میبردنت

💕🧚‍♀️                                               

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر دوستم….. دوستم دکترا داره بسیار خانوم و پولدار

یه دختر داشتن مثل گل

یهو شوهره غیب شد حتی خانوادش خبر نداشتن ازش

بعد ۵ سال طلاق غیابی گرفت

بعد ۲۰ سال فهمیدن مرده خودش رفته

یکی از همسایه هامونم رفتن شمال یکراست رفتن لب دریا

پسر دو سالشون پیاده میشه بدو بدو میکنه لب دریا

اینا میان از پشت ماشین زیر انداز بردارن چای بردارن

سر میچرخونن میبینن بچه نیست

الان ۱۵ ساله…. دیگه پیدا نشد 

مامان باباش دیوونه شدن😔😔😔

همسایمون پدربزرگش نوجون ک بوده از خونشون و شهرشون فرار میکنه میاد شهر ما تشکیل خانواده میده و هیچ وقتم علت فرارشو نمیگه و هیچ وقتم ب شهر پدریش برنمیگرده 🥲😐

ی ژن خوبیم دارن خشگل عین ماه .

فقط گفته ک از اهالی شمالغرب کشور  بودن 

🌹یا امام حسین جانم(ع)🌹دستمو بگیر آقا نزار تو دریای ناامیدی و گناه اینروزام غرق شم آقا جانم میدونین ک اولین و اخرین پناهم شمایین 🍃دختر کوچولوم ،فرشته خشگل مامانی،مرسی ک با اومدنت دنیامونو گلستان کردی ،خدایا هزاران بار شکر بابت این نعمت بزرگت🥰 خداجونم دامن همه منتظرا رو سبز کن آمین 🍃

اره داییم ۱۸سالشه که بوده رفته مغازه هیچوقت برنگشته بابام بزرگم مباشره امام رضاست یعنی باغای پسته امام رضا همش دست بابایززگمه بعد کارگرانی افغانی خیلی داشته همشونم داییمو دوست داشتن موقع تصفیه دوتاشون نیومدن تصفیه کنن بعدشم داییم گم شده بابابزرگم میگه کارهموناست

عمم هفت تا. دختر داره بچه آخرش یه پسر میشه دانشجو بوده توی تظاهرات دوران پهلوی گم میشه و دیگه پیدا نشد عمم انقدر گریه کرد کور شده و ناتوان هنوزم معلوم نیست پسرش چی شد

مادر بزرگم و شوهرش  با دختر کوچیکش که یعنی عمم هست 

میرن برا عمم شناسنامه بگیرن مرده میزنه بیرون میگه میرم جایی و برمیگردم دیگه نیومد تا همین پیارسال‌ مامان بزرگم با یه دختر کوچیک ول کرد رفت😐

بعده‌۴۰‌و۵۰ سال پیداش شد گفتن‌ رفته بود بوشهر برا خودش زن  و بچه خانواده ‌ تشکیل داده

اَزگرگ‌ بودن دَم‌ نزن..انسآنم‌گآهی‌ آرزوست..🦋گرگرآک سآبق🦎با‌نظر‌‌‌من‌مخالفی ‌نیازی‌به‌بحث‌نیست‌یواش‌بکش‌کنار✋😏خیلی مظلومانه‌ تعلیق شدم💔😂
شوهر دوستم….. دوستم دکترا داره بسیار خانوم و پولدار یه دختر داشتن مثل گل یهو شوهره غیب شد حتی خانو ...

غرق شده بچه

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌