2777
2789
عنوان

گم‌شدن افراد

| مشاهده متن کامل بحث + 6372 بازدید | 124 پست

برادر شوهر خالم یه برادر داشتن کوچیک بوده گم‌شده ..

بعد وقتی پیداش میکنن که زن و بچه داره .نمیدونم تهران یا قم .زندگی میکنه. البته رفت واحدی هم دیگ ب برادر و خوهراش نداره

تو اسمم رو میدونی نه داستانمو😑

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دایی من فک کنم ۱۷/۱۸سالش بود .

همینجوری از خونه زد بیرون گف میرم ی شهر دگ دگ نمیام .

رفت و دگ نیومد الان ۳۰ سال میگذره 

گفتن دو سال پیش چن تا دختر پسر رفتن خونه اون یکی داییم گفتن ما بچه های فلانی هسیم و خونمون فلان جاست 

شد شد .نشدم بدرک

من یه همکلاسی داشتم دوران دبیرستان خیلی وضع مالیشون خوب بود دوتا بچه بودن همکلاسیمدمه شونزده سالش بود داداششم بیس سالش بود بعد خدا بهشون یه دختر دیگه داده بود که تازه راه میرفت تقریبا 15ماهه میشد اینم بگم که بچه ناخواسته بود اونسال موقع امتحانات خرداد مامانش بچه رو با خودش میاورد تو خیاط مدرسه منتظر دوستم میموند که برن خونه که یه روز اومدم بیرون ذیدم هیاهو شده میگن بچه رو دزدیدن ازونسال الان هجده سال نیگذره میگن هرسال غکس بچه رو براشون بصورت ناشناس میفرستن پلی اصلا نتونستن هیچ ردی ازشون پیدا کنن

تکلیفم مانند کبریت های خیس هیچگاه روشن نمیشود

بله یکی از اقواممون رفته بود برا بچه خواهرش بستنی بخره رفت و برنگشت بعد شیش ماه جنازشو پیدا کردن

هرچـــہ آید بہ سَرم باز بہ گویم گُذَرَد ◊ وای از این عُمــــر ♚ڪـــہ بامیگُذَرَد میگُذَرَد😏😏

بابایه دوست شوهرم گم شد بعد دو سه هفته جنارش تو کانال اب پیدا شد. داداش زن داداشم بیست سی سالع گم شده هنوز پیدا نشده. شوهر یکی از اقوام قاچاقی داشت میرفت اروپا. رقت و تا امروز روز خبری ازش نشده

دایی شوهر خواهر من 

با مادرش و خواهرش یه ساختمون زندگی میکردند

بحثشون میشه

خونه رو میفروشن ولی به اون سهمشو خیلی کمتر از حقش میدن

۱۵ ساله که گم شده،بعضیا میگن بخاطر زنش هست

بعضیا میگن خواهرش

خدا میدونه

ولی هیچ نشانه ای ازش نیست و هیچی هم با خودش نبرده بود😔

یکی از پسرای جوون فامیل رفته و دیگه برنگشته دقیقا بچه بی حاشیه ای بوده بخاطر همین پدر و مادرش اصرار ...

وای خدااااا ۰قدر سخت بوده 

این موردی که من می‌شناختم پدر نداشته تک پسر بوده 

چقدر دارک...

لطفا کاربرای رد داده وارد تاپیک های بنده نشن          ‌                               تا کِی بایدبابُغضام خفه شَم.!   حقیقت اینه که هیچکی دوسم نداره، همه ازم متنفرن...ولی بیخیال، مهم نی، خودمم خودمو دوس ندارم، من تنها انسانع بدبخت این جهانم😔🤚🏻الهی بمیرم برای خودم فدای خودم بشم که مظلومیت از من میباره، من همیشه خودمو بغل میکنم و خاطرات تلخ میاد جلو چشام و یه دل سیر اشک میریزم و میگم (اسمم) الهی بمیرم برات:)))💔 #حامی_حقوق_حیوانات🐈