2777
2789
عنوان

گم‌شدن افراد

| مشاهده متن کامل بحث + 6369 بازدید | 124 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدر یکی از دوستامون خانه سالمندان بود چند سال.. دی ۱۴۰۰ ظاهرا از اونجا رفته بیرون و هنوزم پیداش نکردن🙄 آلزایمر داره.شکایتشون هم به جایی نرسید.. اینا میگن احتمالا همونجا کشتنش .

یه خونواده خوب و اصیل هم میشناسم که فقط یکی از پسرا معتاد بود... ظاهرا یه جایی میرن مهمونی ، چند روز بعد میزبان زنگ میزنه به اینا که طلای من گم شده.. حتما کار پسر توئه... خیلی سنگین بود برای اینا... پسره معتاد بود ولی خیلی بچه خوبی بود طفلک... اونم همون روزا از خونشون رفت و دیگه هم پیداش نشد😞

من دوران دبستان کلاس شیشم 

برای یکی از بچه ها اعلامیه زده بودن که گمشده 

مدرسه هم نمیومد 

بعد یک هفته اومد مدرسه اخرم نفهمیدیم چی شد:/

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰

یکی از پسرای جوون فامیل رفته و دیگه برنگشته دقیقا بچه بی حاشیه ای بوده بخاطر همین پدر و مادرش اصرار داشتن دزدیده شده

بعدش جسدش تو چاه پیدا شده مشخص شده همکلاسیاش کشتنش تو روستا البته هستن 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

اره من برای اولی احتمالش رو میدم ولی میگم بدزدن چیکار بکنن

اعضای بدنشون

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

برای خانوما زیاد پیش میاد، مخصوصا طلا داشته باشن، سربه نیستش میکنن 

ولی اقایون عجیبه 

من یکیو میشناسم، آلزایمر داشت خانومه، رفته بود از خونه، چندین ساله پیداش نکردن، چقدم دنبالش گشتن