2777
2789
عنوان

گم‌شدن افراد

| مشاهده متن کامل بحث + 6372 بازدید | 124 پست
اره منم شنیدم نمیدونم ی اتفاقی افتاد چنسال پیش مردم تو شلوغی هم و گم میکنن مردای پسفطرت عربستان &nbs ...

من تاره ازدواج کرده بودم هردومون هم کم سن و سال بودیم سوم محرم رفتیم کربلا 

مسئول این کارای ورود و خروج و ویزا و....ی مرد ب شدت هرزه بود ک من از طرز نگاهش ترسیدم و تو سالن مجبور شدم عینک دودی و ماسک بزنم تا نگاه نجسش بهم نیفته 

بد انقددددددد ب مدارک من گیر داد بیخودی ک منو نزارن از مرز رد بشم دل تو دلم نبود انقد خدا رو صدا زدم ک بزارن من برم از مرز رد شم

مرده بیخود هی گیر میداد بمن میگف بیا داخل کارت دارم شوهرمم گف ن نمیاد همینجا بگو 

میگف ن مدارک این فقط مشکل داره برا تو مشکل نداره بد

هی ب شوهرم میگف بکش کنار بهش نچسب 

شوهرمم میگف زنمه نمیخوام بزارم کسی از پشت بخوره بهش

خدا شاهده ک من چ ترسی رو بجون خریدم کشور غریب

پشت تمام آرزوهایم خدا ایستاده است خدایا بابت همه چیزززززز بی نهایت شکر ب اندازه بزرگی خودت دوست دارم خداجونم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تاره ازدواج کرده بودم هردومون هم کم سن و سال بودیم سوم محرم رفتیم کربلا  مسئول این کارای ور ...

وای لعنت بهش  حالا خوبه شوهرتم باهات بوده و همچین غلطی میکرده 

پارسال مامانم گف بیا تورم با خودمون ببریم کربلا 

گفتم دستت درد نکنه با اینک عاشق آقام ولی آقام راضی نیس بدون شوهر راه بیفتم کشور غریب و بین نگاهای هرزه عربا .

هر وخ شد با ی ایل آدم و شوهرم میرم تنهایی ن .

بعد مامانم اینا رفتن هم محله ایمونم ی خانمه تورکه جوون از اون سرخ و سفیدای خشگل اینم با شوهرش با اینا رفتن 

مامانم میکف خدا شاهده سوار ی ون شدیم گروهی .

ی مرد عرب ۵ ساعت تمام تا از مرز برسیم نجف اشرف  وقیحاته زل زد ب همون خانوم شوهرش داشت دیونه میشد 

مامانم میکه از ترسمون ک خدای نکرده بلایی سر هممون نیارن به مرده  میگفتیم تحمل کن داریم میرسیم .فقط تحمل کن کار غیر عقلانی نکن .

مامانم میگه نگاهاش ب اون خانوم انقدر چندش و وحشتناک بود 😑 

قربون اماما برم چقد سختی کشیدن بین اون جماعت زمخت   اون جماعت و خوب شناختم درصد خیلی کمشون خییلی خوبن حتی از فرشته ها خوبتر و درصد بالاییشون کثافتن و لجن 

چقد خون ب دل ائمه کردن اون نامردا آدم ک میبینه  دلش برا ائمه میگیره 

🌹یا امام حسین جانم(ع)🌹دستمو بگیر آقا نزار تو دریای ناامیدی و گناه اینروزام غرق شم آقا جانم میدونین ک اولین و اخرین پناهم شمایین 🍃دختر کوچولوم ،فرشته خشگل مامانی،مرسی ک با اومدنت دنیامونو گلستان کردی ،خدایا هزاران بار شکر بابت این نعمت بزرگت🥰 خداجونم دامن همه منتظرا رو سبز کن آمین 🍃
وای لعنت بهش  حالا خوبه شوهرتم باهات بوده و همچین غلطی میکرده  پارسال مامانم گف بیا تورم ...

آره خداروشکر حالا دوست شوهرمم با ما همراه بود شوهرم منو انداخته بود وسط از جلو دوستش مواظبم بود از پشت هم خودش 

ما تو ساکمون قمه هم داشتم برا قمه زنی (زنجانی ها اکثرا قمه میزنن )

یجا ک می‌خواستیم ون بگیریم بریم خدا ب سر شاهده نمیدونم از کجا ۱۰ /۱۲تا مرد اومد دور تا دور ما رو گرفتن

بد شوهرم ب بهانه ی ی وسیله ساک رو باز کرد قمه رو نشون داد

اونام حساب کار دستشون اومد یکی یکی دور شدن 

فقط منو خدا از دست اونا نجات داد و خدا بهم رحم کرد ک بی‌خطر برگشتم 

اما زن جوون بدون کاروان ب کربلا بره اشتباهه 

اما کاروان امنیت داره 

یکی هم اینک من طلا تو دستم بود مسافرت زیارتی کشورهای عربی رفتنی نباید زیور آلات بندازیم این برام‌تجربه شد

مرداشون از بس از زنای خودشون چیزی ندیدن ب ایرانی ها با چشم خراب نگاه میکنن

زناشون خیلی افراطین هیچی‌از اعضای بدنشون دیده نمی‌شه ی چن متر چادر پیچیدن بخودشون حتی صورتشون دیده نمیشه پشت رو بند سیاه

پشت تمام آرزوهایم خدا ایستاده است خدایا بابت همه چیزززززز بی نهایت شکر ب اندازه بزرگی خودت دوست دارم خداجونم   

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792