2777
2789
عنوان

گم‌شدن افراد

| مشاهده متن کامل بحث + 6372 بازدید | 124 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره منم شنیدم نمیدونم ی اتفاقی افتاد چنسال پیش مردم تو شلوغی هم و گم میکنن مردای پسفطرت عربستان &nbs ...

اون عرب های عوضی رو بگو که اگه مثلا معتقد هستی که عقدت با زن شوهر دار باطله کثافتا

اون عرب های عوضی رو بگو که اگه مثلا معتقد هستی که عقدت با زن شوهر دار باطله کثافتا

وهابی ها هر کاری ازشون برمیاد 

این ماجرا مربوط ب حج بود تو عربستان و دشمنی عجیبی با ایرانیاا دارن  و چشم طمع ب زنای ایرانی 😮‍💨

🌹یا امام حسین جانم(ع)🌹دستمو بگیر آقا نزار تو دریای ناامیدی و گناه اینروزام غرق شم آقا جانم میدونین ک اولین و اخرین پناهم شمایین 🍃دختر کوچولوم ،فرشته خشگل مامانی،مرسی ک با اومدنت دنیامونو گلستان کردی ،خدایا هزاران بار شکر بابت این نعمت بزرگت🥰 خداجونم دامن همه منتظرا رو سبز کن آمین 🍃
عموی پدرم حدود ۲۰ ساله بود ،انگار با خانواده بحثش میشه و میره و  حدود ۵۰ سال میگذره و هیچ خبری ...

وای دقیقا ماهم همچین چیزی داریم فقط میشع عموی بابای بابام!!!😐😐

کاربری دست دو نفره♥️من کنکوریم تاپیکای عاشقانه و متفرقه مال من نیست.
اره منم شنیدم نمیدونم ی اتفاقی افتاد چنسال پیش مردم تو شلوغی هم و گم میکنن مردای پسفطرت عربستان &nbs ...

از دهاتای اطرافمون، تازگیا هم این اتفاق افتاده 

خانومه رفته کربلا، پیاده، بعد دگ برنگشته

وهابی ها هر کاری ازشون برمیاد  این ماجرا مربوط ب حج بود تو عربستان و دشمنی عجیبی با ایرانیاا د ...

مادربزرگم می گفت اون موقع ها زنای ایرانی گاهی گم می شدن اکثرا خودشون فرار می کردن از دست  شوهر یا مشکلات دیگه . یکی از همکارام می گفت که خیلی کوچیک بوده مادرش اونو برده مکه .دایم تعریف می کرد همه مردای عربستان می خواستن منو بدزدن . حتی به مادرش گفتن دخترتو بده ما .من ازش پرسیدم مگه مادرت عربی بلد بوده ؟ گفت نه .اونا بغلشونو باز می کردن که منو بگیرن ...مادرش زن ساده ای بود حدود 8 تا بچه داشت و اصلا زیبایی نداشت .فک کنم بیشتر اغراقه و سر زبونا افتاده .یه مدتی بود میگفتن ایرانی ها باهوشترین مردم  اند 

ما در استفاده از  کره زمین و آب  با حیوانات شریکیم .به حق  خودمون راضی باشیم و سهم اونها رو هم در نظر بگیریم .  ممکنه ما حق موجودات دیگه رو پایمال کنیم  ونسبت بهش بی تفاوت باشیم  به این  رفتار میگن خودخواهی و تکبر و این گناهه . یادمون باشه  خدای ما و حیوانات  یکیه 
مادربزرگم می گفت اون موقع ها زنای ایرانی گاهی گم می شدن اکثرا خودشون فرار می کردن از دست  شوهر ...

عه چ بد عجب دیونه هایی بودنا ادم با همزبون خودش نمیتونه منار بیاد .اونا چ دلی داشتن فرار میکردن عمدا🥲

میدونی من فک میکنم  از روی دشمنی خاهان دختر ایرونین 

فک کن تنها پیروزی اونا بر ایران نبرد قادسیه بود الان کل کشورای عربی ی خیابان بنام قادسیه دارن و بهش افتخار میکنن من از ی منبع خوب این و خوندم  .

منم موافق حرفتم تو خیلی چیزا ایرانیا اغراق آمیز از خودشون تعریف میکنن از هوش و نژاد و ....

🌹یا امام حسین جانم(ع)🌹دستمو بگیر آقا نزار تو دریای ناامیدی و گناه اینروزام غرق شم آقا جانم میدونین ک اولین و اخرین پناهم شمایین 🍃دختر کوچولوم ،فرشته خشگل مامانی،مرسی ک با اومدنت دنیامونو گلستان کردی ،خدایا هزاران بار شکر بابت این نعمت بزرگت🥰 خداجونم دامن همه منتظرا رو سبز کن آمین 🍃
غرق شده بچه

اتفاقا اولین حدس این بود

اما پلیس گفت اگه غرق شده بود صددر صد جنازه برمیگشت

مامانه دوسال رفت خونه گرفت شمال هرروز مینشست کنار دریا میگفت حداقل جنازه برگرده

اما هیچ وقت برنگشت… 

احتمالا دزدیده شده

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791