2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه باورکن😂 سنو رفتم احتمال داد قطعی نگفت🤦‍♀️

ی سوال چن سالته؟

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️
۹۰درصد تو نی نی سایت گفتن دختره شما از روی ناب میگید یا شکل جمجمه؟ میگن جمجمش گرده دختره

من از روی چیز خاصی نگفتم فقط همینجوری نگاه کردم حس کردم پسره 

خدایا شکرت
گرم باشه پسره؟من تو این زمستون پتو نمیندازم  اما بیشتریا ک پسر داشتن میگفتن خیلی لرز داشتن ماه ...

پسر و لرز !!!! ماکه خیلی گرممون بود من میخابیدم تویه اتاق سرد که شوهرم اومد میلرزید 

💙🌺💙

پسر و لرز !!!! ماکه خیلی گرممون بود من میخابیدم تویه اتاق سرد که شوهرم اومد میلرزید 

بخدا همین سایت دیدم 

منم شوهرم شبا با پتو میخوابه اولاش پا میشد میدید پتو روم نیست میکشید روم بیدار میشدم تا عرق از سرتا پامه اما اون حتی پتو رو سرشم کشیده بود 

الان دیگه میدونه پتو نمیندازم خیلی گرماییم همش درو پنجره ها بازه ☹️ 

یک هفته دیگه میرم انومالی ببینم نی نی جانم چیه

دوست داری پسر باشه یا دختر؟ 

راستش و بخای از ته دلم میگم اول اول سلامتیش مهمه و هر دوشون روی چشمام جا دارن.

خیلی دلم میخاست دوقولو باشه تا هر دوشون رو داشته باشن🌹

خداروشکر...

الانم که یدونه است سلامتیش مهمه🌱❤

۱۸ سالمه

۱۸سالته حامله ای🥺🤩کی ازدواج کردی 

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز