2777
2789
اصلا ادم نمیتونه تشخیص بده فقط فکر کنم اونی که حالت تهوع داره و بالا نمیاره پسره چند نفر که اونجوری ...

من الان از ساعت ۱۱ اینا چن روزه حالت تهوع دارم تا شب،خیلیم خوابم میاد،سینه هامم خیلی درد میکنه،ولی هوس چیزی نمیکنم فعلا همینا بوده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من الان از ساعت ۱۱ اینا چن روزه حالت تهوع دارم تا شب،خیلیم خوابم میاد،سینه هامم خیلی درد میکنه،ولی ه ...

منم اونجوری بودم درد سینه هام میزد پشت ولی خوابم کم شده بود شبا اصلا نمیتونستم بخابم ولی الان که ۱۳هفتم سه روزه خیلی میخابم

⚡️‎به آينده ات وفادار باش ، نه به گذشته ات ⚡️ ️ 
انقد زورم میاد تو این ماه مال همه مشخص میشه ..ولی مال من نههههههه😂😂😂

عزیییزم😂😂😂من باهاش صحبت میکنم میگم مامانت کنجکاوه لطفا خودت بگی چی هستی مامان جان😂

من الان از ساعت ۱۱ اینا چن روزه حالت تهوع دارم تا شب،خیلیم خوابم میاد،سینه هامم خیلی درد میکنه،ولی ه ...

من بطور وحشتناکی بالا میاوردم اب هم نمیتونستم بخورم انقدر بالا اوردم معده ام خونریزی کرد بستری شدم وفلان ولی پسر بود🥴

تویی که بجای استارتر میای جواب سوالی که ازش پرسیدمو میدی ببین جواب دارم برات خب؟!🤐 ولی آنکس که نداند و نداند که نداند در جهل مرکب ابدالدهر بماند.بمون عزیزم پاهاتم دراز کن راحت باش
نی نی منو بگید

عکسش کپ عکس پسر منه البته پسر منو همون ان تی جنسیتشو گفتن

تویی که بجای استارتر میای جواب سوالی که ازش پرسیدمو میدی ببین جواب دارم برات خب؟!🤐 ولی آنکس که نداند و نداند که نداند در جهل مرکب ابدالدهر بماند.بمون عزیزم پاهاتم دراز کن راحت باش
عزیییزم😂😂😂من باهاش صحبت میکنم میگم مامانت کنجکاوه لطفا خودت بگی چی هستی مامان جان😂

ان شاءالله زود،به خوشی بگذره💋..دعا کن منم از این بلاتکلیفی دربیام😂🌹

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز