2777
2789
عنوان

ذوق زدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1628 بازدید | 136 پست
به هیچی اش کار ندارم و این حجم نگران بودن اصلا خوب نیست.واسه یه عمل بینی اینقدر استرس بکیری بری زیر ...

من بخاطر جدای خیلی اذیت شدم  ماهانه میشدم کلا زیر سرم کنارم بود تنها پناه و ارمشم ایشون هستن حتی خانوادم‌کنارم نبودن ایشون همه چیز من هستن 

فکر کن ۳ سال هر روز از هم‌ثانیه به ثنیه با خبر بودیم.نشد قبل رفتن ببینمش فقط تلفنی حرف زدیم.تنها بود ...

اخه خیلی عمل راحتی بوده چیز خاصی نبوده که کسی همراهش بره 

حساسیت روی این چیزا نشون نده بعدا تو زندگی خودت اذیت میشی با هر چیزی بخوای استرس بکشی و اذیت بشی 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من ۲۵اون۳۵ ۷ ۸ ساله جداشده ۶ماهه باهمیم فامیله

دوست عزیز بنظرم داری اشتباه بزرگی میکنی، شما هنوز اول راهی، جوونی کلی فرصت خوب میتونی داشته باشی اونوقت نشستی منتظر یه مردی که ازت ۱۰ سال بزرگتره، بچه داره، خانوادش راضی به وصلتتون نیستن و بدتر از همه چون زنش بهش خیانت کرده نسبت به زن دید بدی داره😐😐😐😐

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
اخه خیلی عمل راحتی بوده چیز خاصی نبوده که کسی همراهش بره  حساسیت روی این چیزا نشون نده بعدا تو ...

یه دونه پسره  یه خواهر ۱۲ ساله داره بخاطر خواستن من دارن اذیتش میکنن 😔

یه دونه پسره  یه خواهر ۱۲ ساله داره بخاطر خواستن من دارن اذیتش میکنن 😔

ای بابا 

چرا راضی نبودن ؟😢

منم دیدم خیلیا رو که راضی نبودن برای ازدواج بچه هاشون ولی بعدش با طرف خوب شدن ایشالا که شما هم زندگیتون همیشه پر از عشق و حال خوب باشه 

یه کم اوضاع آرومتر شد با هم برید خونشون که کدورت‌ها از بین بره 

نه نمیدونم لطفا شما بگید بدونم چرا؟

همون خودت رو به ندونستن زدی!!!

خانواده اش هیچوقت تورو قبول نمیکنن

همیشه به عنوان کسی که پسرشون رو از راه به در کردی بهت نگاه میکنن!!!

خودتم خوب میدونی یه عمر باید با ترس اینکه از دستش بدی یا بقیه چی میگن زندگی کنیض

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
ای بابا  چرا راضی نبودن ؟😢 منم دیدم خیلیا رو که راضی نبودن برای ازدواج بچه هاشون ولی بعدش با ...

میگن چون قبلا ازدواج کردی  بچه داری نمیشه و اصلا .خوب مگه من حق زندگی کردن ندارم.من که به اجبار نمیخوام وارد زندگی کسی بشم‌زمان زیادی رفته تاهمو انتخواب کردیم

همون خودت رو به ندونستن زدی!!! خانواده اش هیچوقت تورو قبول نمیکنن همیشه به عنوان کسی که پسرشون رو ...

افکار اونا به من ارتباطی نداره چون من هرگز این کارو نکردم و پسرشون و از راه به در نکردم.اوناچون منو نمیشناسن دارن برای خودشون تلخی میارن.مهم اینه ماهمو دوست داریم تلاشمون ک میکنیم برای درست شدن نشد هم زندگیمون و خودنون درست میکنبم نیازی به کسی نداریم