2777
2789
عنوان

ذوق زدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1628 بازدید | 136 پست

دیروز تولدم بود اما شوهرم گفت آخر هفته بگیریم ، منم عصرش با مامانم رفتم بیرون و شب برگشتم دیدم چراغ ها خاموشه و شوهرم تز سرکار برگشته خوابیده ، خونه هم تمیز کرده بود اما شک نکردم چون اکثر اوقات کمک میکنه ، رفتم در یخچال باز کردم چیزی بردارم دیدم یه کیک توشه 😍 کیک برداشتم از خوشحالی جیغ زدم و صداش کردم یهو چشمم افتاد کنار سالن دیدم دوتا گل رز هم خرید گذاشته تو آب 😍 آخرین ذوق زدگیم دیشب بود 😁 خلاصه کیک بردیم خونه مامانم اینا و عکس گرفتیم خوردیم 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همین همسر شما

کجاشو متوجه نمیشی.افکار خانوادش اینقدری اذیتش کرده بود که تو تنهای خودش بود یه خانواده مذهبی و با افکار کاملا پوسیده که محدودیت های وحشتناکی داشت الان داره زندگی میکنه راحت میخنده بازی میکنه گردش میره و...

افکار اونا به من ارتباطی نداره چون من هرگز این کارو نکردم و پسرشون و از راه به در نکردم.اوناچون منو ...

اتفاقا مستقیما به شما و زندگیتون مربوط میشه و تاثیر داره روی زندکیتون!!!

اینکه شما دوست ندارین و براتون مهم نیست تو اصل قضیه فرقی نداره!!!

وقتی مجبورش کنی مادر و خانواده ای که یک عمر زحمتش رو کشیدن کنار بزاره..بالاخره یه روزی یه جایی شمارو هم کنار میزاره

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
دیروز تولدم بود اما شوهرم گفت آخر هفته بگیریم ، منم عصرش با مامانم رفتم بیرون و شب برگشتم دیدم چراغ ...

ای جونم انشاالله هر لحظه بتونه اینجوری ذوق زده کندتون.پس ببینید بدون تجملات هم میشه خوشی داشت

اتفاقا مستقیما به شما و زندگیتون مربوط میشه و تاثیر داره روی زندکیتون!!! اینکه شما دوست ندارین و بر ...

من هرگز نمیخوام اونا کنار برن چون شدنی نیست و نباید هم بشه اونا خودشون دارن دل میشکنن حتی حاظر نبودن منو ببینن .

کجاشو متوجه نمیشی.افکار خانوادش اینقدری اذیتش کرده بود که تو تنهای خودش بود یه خانواده مذهبی و با اف ...

نمیدونم،اگه یه روز برگشت طرف خانوادش چی

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)

اگه قرار بود اونا کنار گذاشته بشن همون اول راه با مخالفت ها کنار گذاشته میشن من شرط عقد و گذاشتم رضایت خانواده که بدونه برام ارزش دارن من هیچ وقت اذشون بدی نمیگم حتی طرفشون رو هم میگیرم با این که میشنوم و میبینم  چقدر بهم بی احترامی میکنن

من هرگز نمیخوام اونا کنار برن چون شدنی نیست و نباید هم بشه اونا خودشون دارن دل میشکنن حتی حاظر نبودن ...

خب حاضر نیستن. .چون از نظر اونا  شما با یه ازدواج و یه بچه و یه طلاق باید با همسطح خودتون ازدواج کنید....نه یه پسر مجرد که از شما سنش کمتره!!!

و شما این افکار رو پوسیده میدونید

و یک روز همین افکار کت شما بهش میگین پوسیده سرراه زندکیتون آوار میشن!!!

چون هرچقدرم خودت رو بزنی به ندونستن اون آقاپسر با همین افکار بزرگ شده و یجایی بهش میرسی که دیره

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
اگه قرار بود اونا کنار گذاشته بشن همون اول راه با مخالفت ها کنار گذاشته میشن من شرط عقد و گذاشتم رضا ...

اونا هیچوقت راضی نمیشن،زن عقدی بشو،صیغه خوب نیست

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)

اینجوری به خودت اسیب میزنی 

خانوادش قبولت نمیکنن 

اونم ولت میکنه. بعد از یدونه طلاق، این میشه دومین شکست 

نذار انقدر کسی راحت بتونه باهات بازی کنه 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️