2777
2789
عنوان

ذوق زدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1628 بازدید | 136 پست
اینجوری به خودت اسیب میزنی  خانوادش قبولت نمیکنن  اونم ولت میکنه. بعد از یدونه طلاق، این ...

میدونم‌راه سختی ولی واقعا نمیتونیم این همه ارامش و ساختن زندگی و در نظر نگیریم‌ مادوتا مون تلاش‌کردیم و همو درک‌کردیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم‌راه سختی ولی واقعا نمیتونیم این همه ارامش و ساختن زندگی و در نظر نگیریم‌ مادوتا مون تلاش‌کردی ...

رابطه ی پدر و مادر و فرزند هم یه رابطه ی عمیقه

اونم یه رابطه ی ریشه داره 

یجورایی لب پرتگاه داری راه میری 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
خب شما که عقدتون رسمی نشده نمی‌شد دخترتون رو پیش خودتون نگه دارید ؟

همسر سابقم متوجه شدن که میخوام ازدواج کنم تلاش میکنن من دخترم و درست نبینم.منتظر ۹ سالش بشه و خودش  تصمیم بگیره بعد عقد کنیم

اکه  افکارش مث خانوادش بود منو انتخواب نممیکرد

خودتو داری گول میزنی....انتخاب نبوده!!!

مشخصه کامل

یجورایی وابستگی یه من نمیدونم چی بینتون گذشته!!!

شاید بعد از اینکه وابسته شده شرایطتت گفتی

وگرنه اگر از اول میدونست همه چیز فرق میکرد

هرکاری کنی نمیتونی بگی اون از خانوادش جداست و فکرش فرق داره

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
رابطه ی پدر و مادر و فرزند هم یه رابطه ی عمیقه اونم یه رابطه ی ریشه داره  یجورایی لب پرتگاه د ...

الان جفتشون رو دنده لج هستن کم کم درست میشه انشاالله من هیچ وقت چون تو اتیش یا نفت اتیش این اختلاف نمیشم بیشتر سعی میکنم دوتای حلش کنیم خیلی چیزا هم  حل شده‌خداروشکر 

خودتو داری گول میزنی....انتخاب نبوده!!! مشخصه کامل یجورایی وابستگی یه من نمیدونم چی بینتون گذشته!! ...

وکیلم بوده ‌صفر تا صد زندگیم و میدونست .من چطور میتونستم اذش چیزی و پنهان‌کنم‌اخه.خودش انتخواب کرد من چندین ماه مخالفت شدید کردم

وکیلم بوده ‌صفر تا صد زندگیم و میدونست .من چطور میتونستم اذش چیزی و پنهان‌کنم‌اخه.خودش انتخواب کرد م ...

بازهم خوددانی..اینجا مجازی هست و من و شما هیچ ریطی بهم نداریم که نظر من تاثیری داشته باشه

ولی واقعا مواظب عواقب این ازدواج باش

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
میگن چون قبلا ازدواج کردی  بچه داری نمیشه و اصلا .خوب مگه من حق زندگی کردن ندارم.من که به اجبار ...

اها خب حق دارن پس 

شما ازدواج کردین و بچه دارید باید بهشون حق بدید بالاخره هر پدرومادری برای بچه ش کلی آرزو داره 

چرااخه 

چون مدام مقایسه میشی

چون به خاطربچه بااون خانم مدام مجبوره دررابطه باشه

چون خودت میدونی تجربه ی اول رابطه اش نیست وبایکی دیگه بوده 

واون شوروحال که یک نفرکه تازه ازدواج میکنه رانداره و....

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

ای جانم انشاالله برای هم باشید و کنارش ارامش داشته باشید.

ممنون الان یکم دلخور و ناراحت خیلی سرد دلم داره درمیاددعاکن اشتی کنه و خوب بشه دلم طاقت نداره

خدایاشکرت...❤️