2777
2789
عنوان

ذوق زدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1628 بازدید | 136 پست
چون مدام مقایسه میشی چون به خاطربچه بااون خانم مدام مجبوره دررابطه باشه چون خودت میدونی تجربه ی او ...

اره ولی باهمه اینجورچیزاباش حرف زدم میگع حس تازگی خوبی ک ب تودارم ب اون نداشتم

خدایاشکرت...❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چشم..ی چیزی الان سر یسری کلمات ک بدش میاد ناراحت دلخورشدع میگه بدم میادازین دوکلمه بزنگم و بحرفیم می ...

خب یعنی قراره شما از کلماتی که همسر سابقش استفاده کرده استفاده نکنی چی بگم اخه 

تیکر رسیدن به آرزومه🫶🏻 💕                       

چ میدونم والا چون بدبهش ضربه زده میگه نمیخام یادش بیفتم

من یکی از دوستام شرایطش مثل شما بود بعد با طرف ازدواج کرد همسر سابق آقا گویا خیانت میکرده البته خدامیدونه بعد خیلی شکاک شده بود نمیذاشت دوستم بیرون بره تا یه مدت

تیکر رسیدن به آرزومه🫶🏻 💕                       

من یکی از دوستام شرایطش مثل شما بود بعد با طرف ازدواج کرد همسر سابق آقا گویا خیانت میکرده البته خدام ...

این شکاک بددل نیس فقط میگه از یسری کلمات.و رفتارابدش میاد میگه چون خانم سابقم این حرکتارو رقتاروداشته هرچی گفتم نکن تکرارکرده و یاگفتم انجام نده توکتش نمیرفته انگاربراش مهم نبودم کارخودش کرده یادم میفته عصبی میشم میگم نکنه شخص جدیدمم این مدلی باشه و بخاطر این دلخورشد ناخوداگاه تکرارکردم یبارتذکردادمجدد تکرارکردم و گفت اگ برات مهم بودم ک گوش میدادی حرفمو

خدایاشکرت...❤️

این شکاک بددل نیس فقط میگه از یسری کلمات.و رفتارابدش میاد میگه چون خانم سابقم این حرکتارو رقتاروداشت ...

سعی کن تکرار نکنی باشناخت جلو برو ازدواج اولته گلم؟

تیکر رسیدن به آرزومه🫶🏻 💕                       

سعی کن تکرار نکنی باشناخت جلو برو ازدواج اولته گلم؟

اره عزیزم..چشم 

اگ اشتی کرد دیگ بایدحسابی حواسم باشه😔🥺خیلی سردشده خیلی میگه این مدت بخاطر این ازدواج نکردم ترسیدم بازیکی بیاد و کارااولیعروتکرارکنه زندگی رومسخره بگیره هیچی براش مهم نباشه

خدایاشکرت...❤️

اره عزیزم..چشم  اگ اشتی کرد دیگ بایدحسابی حواسم باشه😔🥺خیلی سردشده خیلی میگه این مدت بخاطر ای ...

فکراتو کردی گلم؟امیدوارم بهترین ها برات پیش بیاد

تیکر رسیدن به آرزومه🫶🏻 💕                       

اره همه فکرامو دوسش دارم خیلیم دارم ممنون دعاکن اشتی کنه ازقبل بیشتردوسم داشته باشه و بهم برسیم🥺

ان شاءالله مصلحت خدا با خواسته دلت یکی باشه گلی

تیکر رسیدن به آرزومه🫶🏻 💕