2777
2789
عنوان

ذوق زدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1628 بازدید | 136 پست
اخه خاطرات تلخ داشته زنش زندگیش خراب کرد میگه خاطرات تلخین روزای بدی بودن بدم میاد برام تکرارشه🥺

پس حتما برید مشاوره باید گذاشته رو فراموش کنه عزیزم. چون کم‌کم‌ پر رنگ تر میشن زیر یه سقف بری مسائل بیشتر میشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس حتما برید مشاوره باید گذاشته رو فراموش کنه عزیزم. چون کم‌کم‌ پر رنگ تر میشن زیر یه سقف بری مسائل ...

اوهوم چشم..حتمادعاکن بهش برسم خیلی دوسش دارم دعاکن دوس داشتنش هیچوقت کم نشه

خدایاشکرت...❤️

اوهوم چشم..حتمادعاکن بهش برسم خیلی دوسش دارم دعاکن دوس داشتنش هیچوقت کم نشه

انشاالله هرچی صلاحت هست برات پبش بیاد توهم برای من دعا کن.... یه تنه همسرم داره میجنگه و من کاری اذم برنمیاد 😥

عمل قلب باز می‌خواسته بکنه که سه بار زیر سرم رفتی ؟😁😁😁😁

فکر کن ۳ سال هر روز از هم‌ثانیه به ثنیه با خبر بودیم.نشد قبل رفتن ببینمش فقط تلفنی حرف زدیم.تنها بود و خانوادش لج کرده بودن نرفته بودن فقط دوستش که دکترش بود و یکی دیگه از دوستاش همراهش بود همیش‌میخواست نشون بده که حالش خوبه اما غم‌چشماش و نمیتونست پنهان کنه.قبل عمل فشارش خیلی پایین بود به دوستش گفته بود اگه مشکلی برام‌پیش اومد مواظب من باشه من نتونستم کنارش باشم اینقدر ناراحت بودم که اندازه نداشت بچم غریب رفت واسه عمل غریب برگشت خونه