2777
2789
عنوان

عروسیه خواهرم دوماه دیگه اما…..😔

149 بازدید | 12 پست

بچه ها دوماه دیگه عروسیه خواهرمه خیرسرشون دوتا عروسی دارن حنابندون و عروسی توتالار دوشب جدا جشن میگیرن

با این شرایط گرونی غمم گرفته از کجا بیارم 

دوتا لباس دوبار ارایشگاه دوتاهزینه  وکادو وشاباش😒خودم بچم شوهرم 

دوس دارم گریه کنم 😣😔😔😔😔

لباسارو هم نگاه میکنم اصلا قشنگ نیس خداتومن قیمتشه 🥺

پیج لباس مجلسی  قیمت مناسب سراغ ندارین؟ 

اه این چه زندگیه واسه جشنمونم باید غم باد بگیریم 😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اطلس شاپ مال مشهده خیلی مناسبه

لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..!‌‌‌ ⊰❥ ╭「🌵」:)‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎خدایا شکرت بخاطر همه چی چه‌خوبش چه بدش🙏🏻❤️

شما مشهدی هستی؟پیج مانتو قیمت مناسب داری گلم؟

نه عزیزم مشهدی نیستم اما این پیج ک گفتم معتبره پیج مانتو بوتیک شفق خیلی چیزای مناسبی داره اما زود تموم میشن چون مشتری زیاد داره از تهران هم میفرستن

لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..!‌‌‌ ⊰❥ ╭「🌵」:)‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎خدایا شکرت بخاطر همه چی چه‌خوبش چه بدش🙏🏻❤️