2777
2789

من از کاسه چهل کلیدو  جوشن کبیر و یس و آیت الکرسی و نماز و چهار قل و دعای قل قل و آب چهل کلید و سوره جن و تکویر و قلیاب سرکه و آب قرآن و کلی از این کارا نتیجه نگرفتم...خیلی سنگینه چه دعایی بکنم؟

برای * خود خدا * بگو :❤ سبحان الله والحمدلله و لا اله الا الله و الله اکبر❤...حساب کاربری مشترک.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرز امام علی ام گرفتم حرز جوادم گرفتم دعای معراجم همراهمه

برای * خود خدا * بگو :❤ سبحان الله والحمدلله و لا اله الا الله و الله اکبر❤...حساب کاربری مشترک.

ببین اگ اعتقاد کامل داشته باشی بایه بسم الله مشکل حل میشه.ولی اگ کل قران رو بخونی و باهودت بگی تستتش کنم ببینم چی میشه مطمئن باش هیچ اتفاقی نمیفته

مشاور حقوقی شما. سوال داشتید در خدمتم. سروش:@miladigi2007

دعای مقاتل برا گرفتن حاجته

برا باطل کردن سحر توصیه های ایت الله بهجت همشپو فک کنم انجام دادی سرچ کن نت شاید چیزی از قلم افتادع تا جایی ک میدونم هرشب قبل خواب باید چهار قل خوند وایت الکرسی نصب بشه ب دیوار

سوره بقره. مدت چهل روز .بعد معجزشو ببین .فقط روزای پریودی نخون بعدش بخون اولش سخته چون شیطان و نفست نمیزارن چون می‌دونن داری چ بلایی سرشون میاری ولی کم کم آسون میشه.ب خواب‌هایی ک تو این مدت دیدی توجه کن.مخصوص شب بیستم

چند سالته ؟ از کجا مطمئنی بستن

هفت ساله که منو بستن مردا از من بدشون میاد خانوما هم همینطور منو یادشون میره باهام دعوا میکنن مثلا میرم میوه بگیرم طرف میگه برو بیرون خانوم میوه نداریم مثلا یه پیشنهاد دوستی داشتم دیروز حواسم نبود ترشی خوردم پنج دقیقه بعد به من گفت پشیمون شدم اصلا !!!!!!!!کلا دعوام میشه 

مثلا پیشنهادای کاری کلا ندارم روزیمم کمه خیلی کم یه ماه سر کار رفتما با زور نماز اول وقت و دعای عهد و دعای معراج و جوشن کبیرو اینا باهم....قبل این هفت سال اصلا اینطوری نبودم...اراده میکردم انجام میدادم الان همش هیچ کاریم نمیشه...

سوره بقره. مدت چهل روز .بعد معجزشو ببین .فقط روزای پریودی نخون بعدش بخون اولش سخته چون شیطان و نفست ...

همین الان موکل هرو میبینم تو خواب سوره بقره گذاشتم داشتم خفه میشدم برام شر شد ولی بازم گذاشتم اثر کم داره یه کم بهتر میشه ولی یه روز نزارم خراب میشه

۹بارسوره مزمل روبه یه چیزشیرین بخون بده بخوره

خوراکی هم فایده نداره هر کاری بگی کردم یس هم به خرما خوندم اثر کم و موقت