2777
2789

دخترم ۱۸ ماهس واکسن داره بهداشت میگه بزن هیچ مشکلی نداره ،دکترش میگه وقتی زدی بیارش مطب تحت نظر باشه ولی من میترسم یهو نزنم حالش بد شه اگه تجربه ای دارید راهنماییم کنید 

سلام عزیزم شما زدین واکسن رو 

مشکلی ندتشن نینیتون؟؟

💜💜💜🌻🌞                             خداياااااا تو دليم رو به تو ميسپارم🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼    عشقم دخترااااام🤰👧                            اميد وارم هر كي ميخواد مادر بشه خدا دامنش رو سبز كنه 

من استرس گرفتن دخترم به سفیده تخم مرغ حساسه 

مرکز بهداشت گفت نمیزنیم

ببرید بیمارستان تحت نظر پزشک بزنه

💜💜💜🌻🌞                             خداياااااا تو دليم رو به تو ميسپارم🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼    عشقم دخترااااام🤰👧                            اميد وارم هر كي ميخواد مادر بشه خدا دامنش رو سبز كنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم شما زدین واکسن رو  مشکلی ندتشن نینیتون؟؟

سلام دختر من حساسیت زیادی نداشت فقط سر لپش یکم قرمز میشد که اونم از بین رفت ولی تو بهداشت زدم و چیزیش نشد خیلی سختم نبود واسش

سلام دختر من حساسیت زیادی نداشت فقط سر لپش یکم قرمز میشد که اونم از بین رفت ولی تو بهداشت زدم و چیزی ...

دستت درد نکنه

دعا کن واسه دختر منم مشکلی پیش نیاد و راحت باشه

سلام دختر من حساسیت زیادی نداشت فقط سر لپش یکم قرمز میشد که اونم از بین رفت ولی تو بهداشت زدم و چیزی ...

دختر شما هنوز حساسیت داره  ؟؟

دختر شما هنوز حساسیت داره  ؟؟

مشکلی پیش نمیاد من خودمو کشتم پیر کردم واسه واکسن جز تب چیزیش نشد بعدم حساسیتش در حد نفس تنگی اینا باشه یا خونریزی بده بزنی   ,دختر من دیگه حساسیت نداره ۲۳ ماهشه سه چهار هفته هست شروع کردم دیگه یه روز در میون بهش تخم مرغ میدم

مشکلی پیش نمیاد من خودمو کشتم پیر کردم واسه واکسن جز تب چیزیش نشد بعدم حساسیتش در حد نفس تنگی اینا ب ...

خیلی ممنون