دخترم ۱۸ ماهس واکسن داره بهداشت میگه بزن هیچ مشکلی نداره ،دکترش میگه وقتی زدی بیارش مطب تحت نظر باشه ولی من میترسم یهو نزنم حالش بد شه اگه تجربه ای دارید راهنماییم کنید
💜💜💜🌻🌞 خداياااااا تو دليم رو به تو ميسپارم🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 عشقم دخترااااام🤰👧 اميد وارم هر كي ميخواد مادر بشه خدا دامنش رو سبز كنه
💜💜💜🌻🌞 خداياااااا تو دليم رو به تو ميسپارم🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 عشقم دخترااااام🤰👧 اميد وارم هر كي ميخواد مادر بشه خدا دامنش رو سبز كنه
سلام دختر من حساسیت زیادی نداشت فقط سر لپش یکم قرمز میشد که اونم از بین رفت ولی تو بهداشت زدم و چیزی ...
دستت درد نکنه
دعا کن واسه دختر منم مشکلی پیش نیاد و راحت باشه
سلام دختر من حساسیت زیادی نداشت فقط سر لپش یکم قرمز میشد که اونم از بین رفت ولی تو بهداشت زدم و چیزی ...
دختر شما هنوز حساسیت داره ؟؟
مشکلی پیش نمیاد من خودمو کشتم پیر کردم واسه واکسن جز تب چیزیش نشد بعدم حساسیتش در حد نفس تنگی اینا باشه یا خونریزی بده بزنی ,دختر من دیگه حساسیت نداره ۲۳ ماهشه سه چهار هفته هست شروع کردم دیگه یه روز در میون بهش تخم مرغ میدم
مشکلی پیش نمیاد من خودمو کشتم پیر کردم واسه واکسن جز تب چیزیش نشد بعدم حساسیتش در حد نفس تنگی اینا ب ...
خیلی ممنون