2777
2789
یه سوال تو دوران پزشکی میشه شب امتحانی بود؟من اصلا نمیتونم تو طول ترم درس بخونم هرکاری میکنم نمیشه ا ...

حقیقتا بخوام بگم نه نمیشه شب امتحانی بود مخصوصا درسی مثل اناتومی 

ولی خب باید خودتو عادت بدی به زیاد خوندن وقتی میای بیمارستان تازه میفهمی باید خیلی بیشتر میخوندی چون به شدت فرق هست بین کسی که خونده و نخونده 

یه توصیه دیگه علوم پایه سعی کن پاس کنی اگه معدل برات مهم‌ نیست ولی فیزیوپات به بعد خوب بخون که سواد خوب داشته باشی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای بابا😂باور کن پزشکیم داغون تره شما حداقل پول خواهید داشت بازم هرکاری کنی درساش از پزشکی آسون تره ...

ترم یکی ک ترسیدی وگرنه میای بالا میبینی اینا همش حرفه

پول ندارن هیچکدوم اونطوری ک میگفتن قبل کنکور

نه دندون نه پزشکی

بعدشم داداشم پزشکه و کلا همه چیو از نزدیک دیدم و با هم بودیم

سختی ما یجور مال شما یجور ولی فک نکن آسونتر چون نیست

پول هم که واضحا اشباع شده دندون و هر خر از خارج اومده ای داره کامپوزیت میچسوبونه  ولی اگه وجدان داشته باشی و آدم باشی اینقد هزینه ی مواد و تجهیزات و ... بالاست ک مطب بصرفه نیست و جای خوبم ک اشباعه مجوز نمیدن و کلینیک هم ک یا وجدانت باید بیخیال شی و چشم رو کنترل عفونت و ... ببندی یا اونم صرفه اقتصادی نداره

خانم آقای دکتر
ولی دوران تحصیلشون خیلیییی راحتتره واقعا حسودی میکنم بهشون از این لحاظ پولشونم بیشتره

نمیدونم اولویت اول من پول نبود و نیست

شاید برا شما باشه

ولی درکل مریض دیدن تو بیمارستان خیلی جذاب تر از دائم تو دهن مردم بودنه.

بعد اینکه ترم یک همممه حس میکنن اشتباه کردن . من خودم تا استاجری اصصصلا خوشحال نبودم به زور میرفتم.

ولی بعدش کمی بهتر شد

دانشجوی پزشک خانم باید تمرکزش فقط درس باشه با شیف شب و طول سال تحصیلی مشکلی نداشته باشه  ولی د ...

فقط شیفت شب نداری وگرنه چیزی از پزشکی کم نداری

مطب جای خوب مجوز نمیدن جای بدم که با این هزینه ها و بدون بیمه کسی نمیاد ضمن اینکه بینهایت تجهیزات و مواد گرونه

پس از دور قضاوت نکنید

خانم آقای دکتر
ترم یکی ک ترسیدی وگرنه میای بالا میبینی اینا همش حرفه پول ندارن هیچکدوم اونطوری ک میگفتن قبل کنکور ...

پزشکیم بهتر نیست واقعا از دور قشنگه متاسفانه نمیگم برگردم عقب نمیام ولی بین این دو تا میموندم یا حداقل انقدر برای کنکور حرص نمیخورردم

پزشکی واقعا قشنگه همه تونستن تو هم‌ میتونی 🌱 مطمئن باش بار ها تو این هفت سال ناراحت میشی افسرده می ...

خیلی ممنوننن از بس ترم بالایی ها بد میگن آدم متنفر میشه

خیلی ممنون امیدوارم بشه💞

من هرررچی هم میخواستم شب امتحانی نباشم، بازم بودم.

حتی برا آزمون علوم پایه، فقططط سه روز خوندم.

چون همیشه داشتم میمردم از خستگی. تا ساعت سه کلاس بعدشم تو تهران با مترو اتوبوس و بی ار تی....۶ می‌رسیدم خونه....

ولی  اول استاجری بچه دار شدم و نقطه عطف زندگی م بود.

چون بچه داری خییییییلی سخته خییییییلی. هم جسمی هم روحی قشششنگ ورزیده میشی. به خاطر همین دیگه اون دختر لوس سابق نبودم. قشنگ از اول برنامه ریزی میکردم هر بخش رو میخوندم. از فرصت های کمم استفاده میکنم....البته این وسط یهو بچه مریض میشه یا مشکلی پیش میاد، گاهی نمیشه....

ولی به هرحال باید کمی بیشتر به خودت فشار بیاری.

پزشکی یعنی تلاش تلاش تلاش تااااااا آخر عمر

خیلی ممنوننن از بس ترم بالایی ها بد میگن آدم متنفر میشه

من خودم دروغ نمیگم چون شهر دور هم قبول شدم واقعا خیلی سخته برام خیلی روزا اصلا حالم بده میرم بیمارستان بارها شده گریه کردم تو سرویس و درمانگاه 

ولی خب هر چقدر نگاه میکنم بازم نظرم همینه بازم منطقی ترین انتخاب همینه هر چقدرم سخت باشه 

من هرررچی هم میخواستم شب امتحانی نباشم، بازم بودم. حتی برا آزمون علوم پایه، فقططط سه روز خوندم. ...

بعد من که بچه دارم، خب خییییییلی ها ندارن، بعد قششششنگ واضحه فرق ما. من خیلی نسبت به بیمارها با درک تر و مهربون ترم‌. خیلی بیشتر خودمو جاشون میذارم. و کلا روح لطیف تری دارم به لطف پسر قشنگم😊♥️

من هرررچی هم میخواستم شب امتحانی نباشم، بازم بودم. حتی برا آزمون علوم پایه، فقططط سه روز خوندم. ...

وایی چقدر خوبه که با بچه انقدر بازم اوکیید با پزشکی من خودم تنهام افسرده شدم خوبه که بازم آدمایی مثل شما هستن برای امید دادن به ادامش واقعا

من خودم دروغ نمیگم چون شهر دور هم قبول شدم واقعا خیلی سخته برام خیلی روزا اصلا حالم بده میرم بیمارست ...

اره تقریبا همه همینو میگن جالبه بازم میگن برگردیم پزشکی می‌خونیم نه دندون البته نه همه