2777
2789
بعد من که بچه دارم، خب خییییییلی ها ندارن، بعد قششششنگ واضحه فرق ما. من خیلی نسبت به بیمارها با درک ...

خدا برات ببخشتششش😍😍کلا ویژگی مادر بودنه

وایی چقدر خوبه که با بچه انقدر بازم اوکیید با پزشکی من خودم تنهام افسرده شدم خوبه که بازم آدمایی مثل ...

ببین کلا زندگی مشترک و بچه دار شدن و بچه داری کردن، اننننقدر سختی هاش زیااااده، که اتفاقاً بعد بچه پزشکی برا من آسون تر شد.....

همه ی کسایی که بچه دارن همینو میگن ولی متأسفانه تعدادشون کمه....

بعد وقتی تو یه بچه دو ساله و یه شوهر داری که چشمشون به حال توئه، مجججبوری حالت خوب باشه مجججبوری هیچ وقت تو فاز دپ نری. حتی اگر یه بخش و بیفتی.

واقعاً انقد مجبوری، بعد یه مدت عادت می‌کنی ناخودآگاه خیلی زود حالت عادی میشه حتی با وجود بدترین مشکلات... یعنی انقد الکی وقتی به شددددت غمگین بودی، بازم ادای خوشحال ها رو درآوردی و با بچه ت گرگم به هوا بازی کردی، بعد یه مدت مغزت ناخودآگاه همه چی رو ایگنور می‌کنه . مثلاً تو بیمارستان سر راند استاد له ت می‌کنه جلو مریض همراه مریض پرستار رزیدنت و و و، ولی تو بعد یه ساعت انننگاااار نه انگار.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین کلا زندگی مشترک و بچه دار شدن و بچه داری کردن، اننننقدر سختی هاش زیااااده، که اتفاقاً بعد بچه پ ...

نمیدونم چرا ناخودآگاه خندم گرفت از قسمت ضایع شدن جلو مریض و همراه مریض میترسم اشکم دربیاد😂

کلا خیلی روحیه قویی دارید معلومه وگرنه هرکسی دووم نمیاره تو این شرایط 🤗

ببین کلا زندگی مشترک و بچه دار شدن و بچه داری کردن، اننننقدر سختی هاش زیااااده، که اتفاقاً بعد بچه پ ...

ولی حالا یه چیزی بگم من نمیدونم‌چرا از روز اول خودمو‌ آماده کرده بودم برای شستن🤣برای همین خیلی راحت پذیرفتمش و اصلا ناراحت نمیشم وقتی میشورنم 🤦🏻‍♀️دیگه کاملا عادی شدت 🤕

اره تقریبا همه همینو میگن جالبه بازم میگن برگردیم پزشکی می‌خونیم نه دندون البته نه همه

اره من خیلی وقتا برای مامان و بابام غر میزنم هی میگم من دیگه نمیتونم و فلان اونا هم میگن حالا یه ترم مرخصی بگیر ولی خودم اصلا راضی نمیشم عقب بیوفتم 

کمال گزایی چه کارها که با آدم نمیکنه 🤦🏻‍♀️

من وقتی به این فکر میکنم که دندون درسش راحت تره و شیفت شب نداره میگم کاش دندون میرفتم اما وقتی به علاقم و شغل پزشکی نگاه میکنم پزشکی رو انتخاب میکنم البته الان تا خرخره توی درس گیر کردم ولی واقعا پزشکی یه چیز دیگست