2777
2789
عنوان

معده درد

53 بازدید | 12 پست

چند ماه میشه معده م به شدت درد میکنه یه جوریه که باید ساعت هایی که درد نمی کنه رو حساب کنم بعد بعضی وقتام اسید معده م بند نمیاد حالت تهوع م‌می گیرم باهاش از یه طرفم آسم دارم باعث میشه سرفه هام شدید بشه دردش بعضی وقتا اینقدر زیاده که میزنه با بین دوتا شونه م و شونه هام می دونم استرس زیادی دارم و سابقه خانوادگی از دو طرفم داریم واس معده استرسم رو تمام تلاشمو می کنم کم کنم ولی نمیشه کنکوری ام خانواده فشار نمیارن ولی نمیشه استرسم نداشت فعلا هم شرایط رفتن به دکتز ندارم حداقل تا بعد عید میشه اگه روشی که جواب گرفتین رو بهم بگین و تجربه دارین؟🙏

باید حتما بری دکتر یا اسنپ دکتر اگه تا حالا دکتر نرفتی با هزینه خیلی کم ویزیت میکنه

مشکل اینه وقت نمیدن دکترای شهرمون تا بعد عید مجبورم باید برم‌حتما اینجوری نمی تونم هیچ کاری کنم از درد🚶‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم امپراوزل مصرف کردم یه مدت هیچ تاثیری نداشت

قرص های آرامبخش باید بخوری مثل کلینیدیوم سی تا یه کم معدت رو آروم کنه قهوه و چایی و شکلات و کیک و کلوچه و گوجه و پرتقال و کلا مرکبات  اینا برات سمه نخور اصلا

غذا هم باید گوشت مرغ و گوسفندی بخوری ابگوشت و اینا اصلا نخور