2777
2789

سلام شب ابریتون بخیر

پیش ما هوا ابری و سرده 

امشب بعده  شره شام..شامی ک خودم درست کرده بودم و مادربزرگ مادریم هم خیلی دوسش داشت درست کردم و با مادربزرگم جاتون خالی با سس خوردیم...

ولی ی چیزی شد بابام سرم داد کشید گفت کاری نکن مثه سه سال پیش از بالا تا پارکینگ کتکت بزنم...اونم جلوی مامان بزرگم..((((((((سه سال پیش بابام بدجوری کتکم زده بود😔منو از پله های خونمون پرت کرده بود پیرهنم کلا پاره شده بود اونم بخاطرر لینکه بابام محکم زد ب شونم گفت بیا فرش بشور من گفتم نه اونم زد منووو قلبم داشت وایمیساد من کلا قلبم ضعیفه قرص نیخورم بعضی اوقات هر جی ب بابام میگفتم وایی قلبم اصلا برا بابامو مامانم مهم نبود هیچ وقت اون لحظرو فراموش نمیکنم ک همین طوری میگفتم قلبم قلبم بهم‌نگا میکردنو بزور منو مجبور کردن ک فرش بشورم))))))))

خب سرتونو درد اوردم عزیزای من دلم خیلی گرفته همین طوری اشک میریزم اگه جایی بد تایپ کردم شما ببخشید...

بگذریم....بعدش بابام گفت کاری نکن جلوی مامان بزرگت بزنمت الان مامان بزرگت هست ولی همین امشب کتکت میزدم 

من ۱۸ سالمه ۳ ماه دیگه میشم ۱۹ساله این جمله ها برای ی دختر ۱۹ سالس؟؟؟؟؟  سره گداهی نانه بحثمون شد مامانم دخالت کرد گفت ک نری واسه من ۱۲ بار رد نشی من گفتم ک ن سعی میکنم اولین مرحله قبول شم و بابام گفت این غیر ممکنه و بعد دعوامون شد منو ب دخترای روانی تشبیه کرد😔😔بچه ها ترو خدا برام دعا کنین اولین مرحله قبول شمم دفا کنین درسامو خوب تموم کنم و مستقل شم از این خونه برم..درسته هیچ جا خونه پدری نمیشه ولی من واقن حالم ب هم میخوره ازین خونه

اسی ببخشید سهمیه تاپیکم تموم شده

رفقا من از خواب دارم میمیرم ۳ و نیم ساعت خوابیدم کلا رفتم باشگاه ورزش سخت کردم قهوه خوردم خواب نمیبره سرم داره گیج میره دیروزشم کلا سرپا بودم از صب تا شب کار خونه میکردم

🌙�

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما هم بدرفتاری کم ندیدیم ولی به رو خودمون نیاوردیم و فقط درس خوندیم یادمه یه زمانی برای همین گواهینامه چقدر حرف شنیدم ازشون انگار که قرار بود ماشین اخرین مدل زیر پام بندازن ولی الان بعد حدود چهار سال گواهینامه داشتن یه ساعت پشت ماشین ننشستم

خیلس اذیتم میکنن بعضی اوقات ازشون بدم میاد😕

تنها راهش بی خیالیه و این که سرت رو با درس خوندن گرم کنی من صبح تا غروب دانشگاهم بعدشم میرم سراغ درسام و با ارامش اعصاب میخوابم 

تنها راهش بی خیالیه و این که سرت رو با درس خوندن گرم کنی من صبح تا غروب دانشگاهم بعدشم میرم سراغ درس ...

ایشالا ک موفق باشی..ولی من نمیتونم بیخیال شم جلوی مامان بزرگم منو تهدید کرد..خورد شدم..