2777
2789
عنوان

خیانت پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 6863 بازدید | 138 پست
کلا فامیل بابام مشکل دارن مخصوصا مرد هاشون برای همون زندگی اونا رو دیدم عبرت گرفتم کلا ازدواج نکنم ب ...

حق میدم بهت 

الان از جوونیت لذت ببر با مامانت جوری زندگی کنین انگار ن تو بابا داری ن اون شوهر . لیاقتش همینه ک بی توجهی بهش بشه

حق میدم بهت  الان از جوونیت لذت ببر با مامانت جوری زندگی کنین انگار ن تو بابا داری ن اون شوهر ...

میگه می‌کشمت اگر طلاق بگیری 

به منم میگه دارم یه روزی یه جایی برات 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میگه می‌کشمت اگر طلاق بگیری  به منم میگه دارم یه روزی یه جایی برات

اگه مامانت قصدش واقعا طلاقه

ازش اتو جم کنین مدرک درست حسابی بعد ببرین دادگا و درخواست طلاق بدین و از خونه برین یه جای امن مثلا خونه مامان مامانت ‌. خاله من شوهرش هم بهش خیانت میکرد هم خیلی بد کتکش میزد آخر رفت پزشک قانونی بعدشم ی برگ تعهد گرفت که شوهرش دیگه دس بهش نزنه و ازش دور باشه یادم نیست چی بود فکر کنم بابت کتک بود خلاصه انقد یکی به دو کرد و طلاق گرفت با سه تا بچه

اگه مامانت قصدش واقعا طلاقه ازش اتو جم کنین مدرک درست حسابی بعد ببرین دادگا و درخواست طلاق بدین و ا ...

درسته اما بالای من تهدید به مرگ می‌کنه و امکانش هم هست با اخلاقی که من ازش میبینم

درسته اما بالای من تهدید به مرگ می‌کنه و امکانش هم هست با اخلاقی که من ازش میبینم

بمیرم براتون 

ریسکش زیاده که بخوایین این کارو کنین

ولی اگه ذکر کنین که تهدید میکنه خیلی براش بد میشه و شاید کینه توزی کنه و واقعا دست ب کار خطرناکی بزنه برای همین میگم باید جمع کنین برین خونه دایی کسی که جرعت نکنه نزدیکتون بشه .. 

ولی بازم خداکنه همینجوری اخلاقش عوض شه و خدا بزنه توسرش بلکه ادم شه اینکارو ول کنه ببخشید ک اینجوری میگم🤦🏻‍♀️

بمیرم براتون  ریسکش زیاده که بخوایین این کارو کنین ولی اگه ذکر کنین که تهدید میکنه خیلی براش ...

نه بابا راحت باشید ممنونم ازتون من صداشو دارم که تهدید میکنه میگه میگم مجبورم کردین 😔

نه بابا راحت باشید ممنونم ازتون من صداشو دارم که تهدید میکنه میگه میگم مجبورم کردین 😔

بنظرم اگه واقعا اذیتین و مامانت واقعا دلش تو جدا شدنه اقدام کنین ولی حتما از اون خونه برین و باهاش هیچ ارتباطی نداشته باشین و جدا شه مامانت

غصه نخور یچیزی میشه اخرش🙂🫂

بنظرم اگه واقعا اذیتین و مامانت واقعا دلش تو جدا شدنه اقدام کنین ولی حتما از اون خونه برین و باهاش ه ...

اذیت که داغونم 

اما داداشم کوچیکه مامانم میترسم بابام بگیرش

اره دیگه زمانش رسید پرتش کنید بیرون اما از کجا معلوم اون زن و پدر شما هم دیگه تموم کنن

اینا هنوز باهمن با اینکه فهمیدن ما فهمیدیم اما آنقدر وقیحن که گردن نمیگیره و ادامه میدن

اذیت که داغونم  اما داداشم کوچیکه مامانم میترسم بابام بگیرش

حق دارین شاید این کارو بکنه

چون دخترا ۱۸ سالگی میتونن تصمیم بگیرن با کی باشن

ولی دوست من مامان باباش که جدا شدن باباش پسره رو گرفت 🤦🏻‍♀️

خدا ب دلتون صبر بده

اینا هنوز باهمن با اینکه فهمیدن ما فهمیدیم اما آنقدر وقیحن که گردن نمیگیره و ادامه میدن

بله متاسفانه این جور مواقع اولش گردن نمیگیرن بعد کم کم بی خیال میشن انگار که اصلا مهم نیست افراد فهمیدن 

حق دارین شاید این کارو بکنه چون دخترا ۱۸ سالگی میتونن تصمیم بگیرن با کی باشن ولی دوست من مامان باب ...

مامانم به ما دوتا خیلی وابستگی داره جونش به جون ما بنده برای ما داره میسوزه و میسازه

بله متاسفانه این جور مواقع اولش گردن نمیگیرن بعد کم کم بی خیال میشن انگار که اصلا مهم نیست افراد فهم ...

دقیقا خدا همچین مردایی رو لعنت کنه و همچنین زنایی که میان سر زندگی بقیه