2821
2789
عنوان

خیانت پدرم

6854 بازدید | 138 پست

سلام من پدرم دومین باره داره به مادرم خیانت می‌کنه خیلی رومون فشاره مامانم چیزی کم نداشته مامانم خیلی صبوره 

من حرصم میگیره جالب این جاست که من از سمت کار های پدرم روم خیلی فشاره اما مامانم عصبانیتشو سر من خالی می‌کنه 🥺🥺🥺

کمکم کنید بگید چی کار کنم خیلی خسته ام

چن سالته 

پدرت چن سالشه

به خیانتش اعتراف میکنه یا ن انکار میکنه

حسی رو تو قلبم به‌وجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم.                 عشقم غفور♡                                       پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم کاری ازدست شما برنمیاد خیانت تو ذاتشونه درست بشو نیستن

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
چن سالته  پدرت چن سالشه به خیانتش اعتراف میکنه یا ن انکار میکنه

خیلی پدرم حاشا می‌کنه من ۱۷ سالمه واقعا خسته شدم بابام ۴۰ سالشه 

اصلا گردن نمیگیره حتی خیانت اولشو

ای خاک عالم ب سر این مردای هرزه که با زندگی و آرامش بچه هاشونم بازی میکنن،دختر جان کار زیادی از دستت برنمیاد اگر مادرت سنگ تمام میزاره مشکل پدرته دیگه ک هوسران

خب من اینجا دارم دیوونه میشم 

اخی عزیزم تو الان باید به فکر کنکور و درست باشی چقدر پدرت بی فکر و هوله

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
خیلی پدرم حاشا می‌کنه من ۱۷ سالمه واقعا خسته شدم بابام ۴۰ سالشه  اصلا گردن نمیگیره حتی خیانت ا ...

ولش کن درست بشو نیس

بابای منم همینه منتها من ۳۷ سالشه

منم ۱۶

حسی رو تو قلبم به‌وجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم.                 عشقم غفور♡                                       پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)                                  
مادرتم میدونه؟ 

اره می‌دونه روی اون طفلکم خیلی فشاره اما صبوره بابام الان با مستاجرمونه به مامانم میگم بیرونش کن میگه گفتیم تا برج یک همون موقع بیرون میکنم 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز