2777
2789
عنوان

خیانت پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 6863 بازدید | 138 پست
خب ماهم گناه داریم من همه جوره اونو درک میکنم اما چرا منو مقصر میبینه وقتی هیچ کاری نکردم همیشه ازش ...

مشکل مامانت تو نیستی از درون بهم ریخته نمیتونه خودشو کنترل کنه. سعی کن کارهایی که ناراحتش میکنه رو انجام ندی. من کاملا مامانتو درک میکنم. مامانت به مرور بدترم میشه. وضع مالیتون چطوره

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اگه من بودم ی مدرک ازش گیر میاوردم میکوبیدم تو سرش میگفتم دیگه بابام نیستی گمشو ع زندگیمون. الان حر ...

گیر آوردم انکار می‌کنه میگه شما پیام دادید دست بچش خورده 

عزیزم پدرت توی خونش خیانت طفلک مادرت، و تویی که داری آب میشی و کاری از دستت بر نمیاد واقعا متاسفم & ...

من تا پای جونم میرم 

به مامانم میگم این مستاجرمون رو بیا بریم بندازیم بیرون میگه دیگه تا برج یک بهش گفتیم باشه بعد میندازمش بیرون 

همه‌ی دردها از دونستنه کاش این کارو نمی‌کردی چون فقط اذیت شدی همین

خب قبلش یه خانومی اومده دم در خونمون گفته که شوهرت داره با مستاجرتون خیانت می‌کنه 

عجب انکار میکنه در چه حد‌.. باز مامانتو دلداری بده عزیزم . امیدوارم بابات این کار بدو ترک کنه پشیمو ...

ترک نمیکنه تازه منو نفرین می‌کنه میگه همش زیر سر توعه

خسته شدم منم از مرد و ازدواج متنفرم متنفر 😭😭

همه مثل هم نیستن دورت بگردم لطفا لطفا اینارو درس بدون و تو انتخابت و شناختت دقت کن ولی دیدتو خراب نکن که فکر کنی همچی بد و اینشکلیه

میدونم خیلی سخت میگذره بهتون 🙂🫂

همه مثل هم نیستن دورت بگردم لطفا لطفا اینارو درس بدون و تو انتخابت و شناختت دقت کن ولی دیدتو خراب نک ...

کلا فامیل بابام مشکل دارن مخصوصا مرد هاشون برای همون زندگی اونا رو دیدم عبرت گرفتم کلا ازدواج نکنم بحث ازدواج میشه من با نفرت گوش میدم