2777
2789
عنوان

خیانت پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 6863 بازدید | 138 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من تا پای جونم میرم  به مامانم میگم این مستاجرمون رو بیا بریم بندازیم بیرون میگه دیگه تا برج ی ...

اگ شوهرداره بهش بگید

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

سخته خب آخه من توی پنج سالگیم بازم ازش خیانت دیدم 

من سنم کمتر بود متوجه شدم 

حالا میگی دروغ میگی ولی خیلی باهوش بودم دیدم باهاش صحبت می‌کرد ولی زود یادم رفت 

حسی رو تو قلبم به‌وجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم.                 عشقم غفور♡                                       پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)                                  
مادر که باشی به خاطر بچه ات و ترس از دوری چه سخته که تحمل کنی.مادرت از نظر روحی حال و احوالش الان چط ...

خیلی سخته براش از بابام متنفره به زور داره زندگی می‌کنه خودش کاری کرد بابا به اینجایی که هست برسه بعد بابام الان داره براش قیافه میگیره 

جدی نمیدونستم پس بهتر اصلا  دوستم گفته بود ۱۸🤦🏻‍♀️

نه جدیدا ۱۳ ۱۴ بچه می‌تونه تصمیم گیری کنه تازه سن های پایین تر هم اگر بچه آسیب روحی یا هرچی ببینه حق انتخاب رو به عهده خودش می‌زارن

این جور زنا و مردا به درد بی درمان مبتلا بشن ببخشید البته اگه ناراحت شدی از بابت پدرت

نه بابا من صبح تا شب نفرین میکنمش همچین پدری ارزش ندارن حیف اسم پدر