2777
2789
عنوان

مصرف رازیانه برای دختر دار شدن

11081 بازدید | 35 پست

میگن مصرف رازیانه برای دختر دار شدن تاثیر داره کسی استفاده کرده؟  مگه رازیانه گرمی نیست؟ من شنیدم سردی دختر میشه گرمی پسر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط با سرکه و آب واژن رو شست و شو بده

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

اگه مشکل پرولاکتین و کیست سینه داری نخور

من دوتا پسر دارم دوست دارم بچه سومم دختر بشه میخوام ی مدت بخورم اگه واقعا تاثیری داره تو دختر دار شدن

ولی رازیانه خیلی گرمه 

گرمی هم که پسر میشه 

میگن سردی دختر میشه 

سرکه سفیدا از مغازه بگیرم؟

نمی دونم دقیق کدوم بهتره 

اما واژن اسیدی میکنه و باعث میشه اسپرم پسر از بین بره یا کمتر بشه

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

اخه خیلی گرمه رازیانه 😢😢 گرمی هم میگن پسر میشه  خیلی جاها هم میگن رازیانه خوبه  گیج ش ...

واسه پسر ،تخم هویج فرنگی ،،تخم شوت،مریم گلی ،زمان پریود دم کنید بخورید،فلفل سیاه نکوبیده مثل قرص هر شب معده پر نه خالی که زخم معده بگیرید خودتون همسرتون دوتا بیشتر هم اشکال نداره بخورید،دوای گرم به زبون شیرازی ها یا همون چهل گیاه نکوبیده بگیرید دم کنید بخورید با همسرتون،چهل گیاه کوبیده حلوا درست کنید،خرما،زعفرون،انجیر،عسل،گوشت شتر،سردی مصرف نکنید مرغ لبنیات برنج خارجی اناز و...