2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان من سه سال پیش پولیپم تشخیص داده شد به اندازه ۲۴ میل در ۲۲ میل و چون به خونریزی افتادم دک ...

ملودیجون لطفا ی توضیحی بده در مورد این شیاف که استفاده کردی از کجا تهیه کردی و طریقه مصرفش رو بگو و پیاز درمانی چجوریه خدا خیرت بده 🙏🙏شاید این راه کار شما کمکمون بکنه و پولیپ ماهم درمان بشه

ملودیجون لطفا ی توضیحی بده در مورد این شیاف که استفاده کردی از کجا تهیه کردی و طریقه مصرفش رو بگو و ...

عزیزم شیاف لیابل هست توی اینترنت بزنی از مزایاش برات میاره از عطاری گرفتم شما هم از هر عطاری که مطمئن هستید تهیه کنید فقط ممکنه خشک بشه خیلی‌ها میگن بارون زیتون بزارید من با روغن زیتون خیلی اثری توش ندیدم ولی آخری که چهارمی بود گذاشتم بقدری سوزش و تنگی واژن داشتم که حد نداشت از ترس که بلایی سرم نیامده باشه فرداش رفتم سنو گفتن هیچی توی رحمت نیست هم ن شب هم یک چیزی مثل چربی از من افتاد اون سوزها هم بخاطر عفونت‌ها و آلودگی‌هایی هست که در حال دفع شدن هست.

انشالله خداوند به همه ی ما سلامتی و طول عمر با عزت و لذت   عطا کند

عزیزم شیاف لیابل هست توی اینترنت بزنی از مزایاش برات میاره از عطاری گرفتم شما هم از هر عطاری که مطمئ ...

منخورم از خشک شدن واژنتون هست

موقع استفاده لباس زیرتون کلا خراب میشه چون شیاف باز میشه و ترشحات سیاه و چیزهای دیگری دفع می شود

ضمنا من آدم خیلی حساسی هستم و برای استفاده از این شیاف بخصوص برای رحمم خیلی تحقیق کردم شاید دو سه ماه بعد استفاده کردم

خداروشکرمنم ۵ ماه داروی گیاهی شیاف استفاده میکنم پولیپم ۱۱ در ۱۹ بود رفتم سونو شده ۴در۱۱ کوچیک شده ...

سلام عزیزم چه داروهایی استفاده کردین؟ منم پولیپ و ضخامت دارم نمی‌خوام عمل کنم توروخدا راهنماییم کنید چیکار کنم 

سلام دوستان من سه سال پیش پولیپم تشخیص داده شد به اندازه ۲۴ میل در ۲۲ میل و چون به خونریزی افتادم دک ...

سلام عزیزم وقتتون بخیر.
عزیزم من ۲۱ سالمه و یه پولیپ ۸ میلی متری داخل رحمم دارم. میخوام اقدام به بارداری کنم. یه متخصص زنان بهم گفت چون تا به حال باردار نشدی و سنت کمه پولیپ رو جراحی یا کورتاژ نمی‌کنیم چون ممکنه خدایی نکرده چسبندگی رحم بگیری و دیگه باردار نشی😭
هزینه جراحی هم یه مقدار برام سنگینه و ندارم
میتونم بپرسم برای درمان از چه شیافی استفاده کردید؟
پیاز درمانی به چه صورته؟
میشه خواهش کنم کمکم کنید😭😭😭😭😭

سلام عزیزم ،منم دکتر تشخیص داده عمل کنم ولی میترسم میشه بگی چجوری درمان کردی دوباره دقیق بگو چون چیزی متوجه نشدم چجوری خودش افتاد؟