2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عمل کردم به روش هیستروسکوپی دکتری که پیشش میرفتم فقط تو خصوصی عمل میکرد

۶ ماه پیش تو بیمارستان خصوصی ۶ تومن هزینه بیمارستان شد قبل بستری هم دکتر سه میلیون ازم گرفت فقط واسه بیوپسی(نمونه گیری) که بیوپسی خیلی درد داشت،  جمعا ۹ میلیون شد که بیمه تکمیلی فقط ۵ تومن پس داد

نیم ساعت بیهوشی داره صبح بستری میشی تا ساعت دو ترخیص ، اولاش درد شدید پریودی داشتم من بعد کم کم خوب شد تو همون روز، روز اول خونریزی و روز دوم لکه بینی داشتم

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
دردش عذاب بوو انگار زنده زنده گوشت تنمو کند

شما چه دل و جراتی داری من حتی میگم با بیحسی میترسم باز بیهوشی بهتره 

ببخشید پولیپتون بزرگ بود دکتر نگفت علتش چیه؟ و اینکه از کجا فهمیدی داری علائمت چی بود؟

من پولیپ دهانه رحم داشتم تو مطب درش اورد بدون بیحسی حتی‌

دهانه رحم خوبه تو مطب هم میشه عمل کرد من دقیقا انتهای رحمم بود جلو رسیدن اسپرم به لوله ها رو گرفته بود

البته که دلیل بچه دار نشدنمون فقط اون نبود

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
من عمل کردم به روش هیستروسکوپی دکتری که پیشش میرفتم فقط تو خصوصی عمل میکرد ۶ ماه پیش تو بیمارستان خ ...

برای شما اصولتر بوده ولی هزینش خیلی زیاد شده  پولیپتون بزرگ بود علائمت چی بود فهمیدی؟

شما چه دل و جراتی داری من حتی میگم با بیحسی میترسم باز بیهوشی بهتره  ببخشید پولیپتون بزرگ بود ...

دکتر احمق خودش باعثش شد

من فقط برا چکاپ زنان رفته بودم

اول گفت عفونت داری .  درجا فریز کرد‌.  دو  دوره پشت سر هم 

دهانه رحمم پلیپ دراورد

گفت بیا پولیپ بردارم.. دو بار دیکم فریز کرد

واژنم نازک شد 

در اثر همون فریز و پولیپها  عفونت پخش شد تو رحمم

لوله راستم برا ابد مسدود شد

رفتم دکتر دیگه . عکس رنگی نوشت 

خدا روشکر ماه بعرش با لوله چپ باردار شدم

وگرنه اون دکتر خررر قصدش نازایی من بود

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
برای شما اصولتر بوده ولی هزینش خیلی زیاد شده  پولیپتون بزرگ بود علائمت چی بود فهمیدی؟

آره دکتره خیلی پولکی بود چون فوق تخصصش جراحی های رحم بود رفتم پیشش ، قرض کردیم واسه هزینه عمل

پولیپ کوچیک بود ۴،۵ میلی متر بود ولی جاش بد بود

علامت خاصی نداشتم فقط اون ماه که فهمیدم پریودی شدیدی داشتم قبلش، بعد رفتم واسه اندازه فولیکول که ببینم تو چه وضعیتی هستم دیدم پولیپ دارم

سلام

به منم بعد از سونوی شکمی گفتن مشکوک به پولیپ یا هیپر پلازی ام، از علائم هم فقط لکه بینی بعد از پریود رو داشتم، دکتر دوفامد تجویز کرد ولی هیچ تاثیری در حجم پریود بعدیم نداشت که مثلاً بخواد دیواره رحم رو بریزه که پولیپ از بین بره.تنها خوبی که دوفامد برام داره، این هستش که لکه بینی رو بلافاصله بند میاره، البته برای من اینطور بوده نمیدونم برای همه اینجوری جواب میده یا نه.

خداوندا، مرا آن ده، که آن به 

طب سنتی افلاطون درمان کامل پولیپ رحم 09179170344 

طب سنتی افلاطون درمان انواع بیماریها با داروهای گیاهی طبی  با بیش از سی سال تجربه ارسال دارو به همه نقاط ایران و خاورمیانه رزرو نوبت 09179170344

سلام دوستان من سه سال پیش پولیپم تشخیص داده شد به اندازه ۲۴ میل در ۲۲ میل و چون به خونریزی افتادم دکتر عمل تشخیص داد خیلی توی نی نی سایت دنبال درمان گیاهی بودم من ۴ دونه شیافت لیابل با پیاز درمانی رو بعد خونریزیم انجام دادم خدا رو شکر امروز دکتر گفت پولیپم افتاده البته با شیافت بدون روغن زیتون خیلی اذیت شدم چون رحمم به خشکی شدید افتاد من ۳ تا شیافت اول رو کامل کامل داخل رحمم گذاشتم ولی این آخری رو تا آخر آخر نزاشتم چون فکر کردم شاید پولیپم پایین باشه و اینطوری از بین بره آخری که گذاشتم خیلی درد سوزش و واژنم خشک خشک شد اصلا نمیتونستم بشینم ولی یک چیزهای چرکی خونی دفع شد منم ترسیدم رفتم سنو گفت هیچی توی رحمت نیست پیاز درمانی رو هم امروز روز چهارم هست گفتم برای شما هم به اشتراک بزارم شاید برای عزیزی کارساز باشه فقط در تهیه شیافت دقت کنید که از جای مطمئنی بگیرید

سلام دوستان من سه سال پیش پولیپم تشخیص داده شد به اندازه ۲۴ میل در ۲۲ میل و چون به خونریزی افتادم دک ...

خداروشکر

منم  ۵ ماه داروی گیاهی شیاف استفاده میکنم پولیپم ۱۱ در ۱۹ بود رفتم سونو شده ۴در۱۱ کوچیک شده ضخامت رحمم قبلنا ۱۳ بود با کمک داروها شده ۸ البته نرمالش ۶ باید باشه