واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
قبل از عمل کمی شدید بود یکی دو ماه بود کمی بیشتر از معمول شده بود ولی نمیدونستم که شدید بشه مشکل دا ...
ممنون از پاسخ گویی شما، بعد از اینکه عمل کردین پریودی هاتوت چطور بود؟ من با اینکه عمل کردم بعد از عملم که الان 4 ماه گذشته پریودیم شدید تر شده و علتشو نمیدونم
ممنون از پاسخ گویی شما، بعد از اینکه عمل کردین پریودی هاتوت چطور بود؟ من با اینکه عمل کردم بعد از ...
بعدش دوباره شد مثل قبل ، دکتر برو عزیزم
واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
امیدوارم این پیام من به دست کسانی برسد که دنبال درمان پولیپ هستند. من 6 ماه بود خونریزی دو بار در ماه داشتم. شاید تا 20 روز هم میشد خون من قطع نمیشد. سه دکتر متفاوت رفتم. به من دستور کورتاژ دادن و فقط فقط اشک میزیختم. من نمیخواستم این کارو کنم. پیش یه دکتر رفتم و اون سریع منو معاینه کرد و گفت این سه دارو رو بعد پایان پریودیت سریعا شروع کن. ترکیب سماق، پوست انار، رازیانه. از هر کدام یه قاشق غذاخوری بریز توی قوری و بگذار دم بکشه. من ماه اول، ده روز مداوم این دمنوش رو خوردم. روزی سه بار. من پریودیم تمام شده بود اما لکه بینیم شروع شده بود. با خوردن این دمنوش در روز دوم لکه بینی شدیدم، قطع شد. ماه دومم انجام دادم و بعدش رفتم سونو. دکتر سونوگرافی گفت معجزه شده، پولیب، ساقه اش از بین رفته و بسیار بسیار کوچک شده و هرچی خوردی، بازم ادامه بده. جواب گرفتی. این دمنوش رو قبل عملتون بخورید، شاید مثل من معجزه رو دیدید، یادتون باشه طبعش سرده، و فشار خونتون رو پایین میاره، مراقب باشید که همراه تعدیل کننده بخورید. در ضمن من در طی مدت درمان رژیم شکر هم گرفتم، یعنی شکر کامل حذف شد از زندگیم. راستی قبلش از پزشکتون اجازه بگیرید و درمان من رو بهشون بگید. راستی در طی دوره درمان، من قرص اهن و مولتی ویتامین به تجویز پزشک هم میخوردم، چون خون زیادی از دست دادم و دکترم گفت کم خونی و عفونت باعث التهاب رحم میشه. تو باید هرچیزی که التهاب ایجاد میکنه حذف کنی و درمانش کنی. مثل شکر، مصرف دمنوش و قرص آهن
عزیزم شیاف لیابل هست توی اینترنت بزنی از مزایاش برات میاره از عطاری گرفتم شما هم از هر عطاری که مطمئ ...
سلام عزیزم من پیام شمارو الان دیدم میشه راهنماییم کنید من پارسال دکتر متخصص زنان رفتم بعد سونو گفتن ک پلیپ ۱۱میل دارم دکتر بهم گفت هیچ مشکلی واسه حاملگی نداره و اصلا لازم نیست درمان کنی تا امسال که من هرچی اقدام کردم نشد. امسال پیش ماما رفتم و فعلا دارو داده که ببینیم کوچیک یا دفع میشه یا نه. شما گفته بودین ک این شیاف رو داخل رحم زدین؟ اخه داخل رحم نمیشع فرستاد داخل واژن فقط میشه حالا شما چطوری شیاف رو گذاشتین و اینکه این شیاف عوارضی داره یا نه؟