2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1072 بازدید | 73 پست
بگو از حقت دفاع کن!   اگه هم گفت چی شد ماشینتون!  بگو تا میایم یکم پول جمع کنیم یه مشت گد ...

ایول🤣🤣🤣🤣🤣

ایندفه دیدمش حتما بهش میگم ک هرچی درمیاره قرض میده ب این و اون یمدت ازمون چیزی نگیرین دلتون ب دستای تاول زدش بسوزه بزارین ماهم ی جایی برسیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بگو از حقت دفاع کن!   اگه هم گفت چی شد ماشینتون!  بگو تا میایم یکم پول جمع کنیم یه مشت گد ...

بنظرم اینجوری مادرشوهرش لج میکنه وضع بدترمیشه برا اسی،نباید رو در رو باهاشون بدصحبت کنه یا بگه پول نگیر چون میفهمن ک اسی حرص میخوره بیشتر میچسبونن خودشون رو ک بکَنن

دعاکنید لکنت پسرم خوب بشع خیلی اذیت میشه و خجالت میکشه😔😔دعاکنید شوهرم سر براه بشه و اعتیادش رو ترک کنه و هرچی صفاتِ بد داره درست کنه خسته شدم دیگه تحمل ندارم😭😭😭😭😭😭😭
انقد میگم مادرتوهم عین مادرمنه صبر کن ی ماشینی چیزی بخریم بعد اون هرچی میخاد بهش بده و چیکار وفلان و ...

مگه نمیگی لباس وخوراکی روخوب میخره ...بعضی اوقات میریدبیرون یه دفعه ببرش دم طلافروشی وچیزکوچیک بخروکلی ذوق کن شایداینطوری توعمل انجام شده قراربگیره بهترراه بیاد

مگه نمیگی لباس وخوراکی روخوب میخره ...بعضی اوقات میریدبیرون یه دفعه ببرش دم طلافروشی وچیزکوچیک بخروک ...

یبار بردمش هزار حرف بارم کرد ک بی پول میمونیم ک وچی بخوریم کلا ب فکر شکمش و مادرشه

بنظرم اینجوری مادرشوهرش لج میکنه وضع بدترمیشه برا اسی،نباید رو در رو باهاشون بدصحبت کنه یا بگه پول ن ...

دیگه چی می خواد بشه که تا حالا نشده!  والا اینجا نهایت توصیه اشون دعوت به سکوت هست! 

یا ارحم الراحمین
یبار بردمش هزار حرف بارم کرد ک بی پول میمونیم ک وچی بخوریم کلا ب فکر شکمش و مادرشه

خداصبرت بده خواهر...امابه مادرشوهرت چیزی نگواین فتنه هارومن میشناسم فرداهم شوهرتوپرمیکنه هم برااینکه اذیتت کنه بیشترمیگیره توبایدروشوهرت کارکنی شوهرت سمتت باشه دنیاپشتته

اینها رو پول عمده نباید دستشون بدی!،  از جایی قسطی خرید کنید که پولتون بره برای قسط!   وا ...

یبار پولشو ریخت تو حسابم پس انداز مادرش پول میخاست جرات نداشت ازم بگیره ولی دیگ تو حسابم چیزی نزد چون مادرش رو اونا نمیتونست حسابی باز کنه

چیکار کنم مجبورم با این اخلاق مادر دوستانه شوهرم فک نمیکنم درست بشه ی تیری تو تاریکی بزنم 

بنظرم از این به بعد پولارو خودتون پس انداز کنید....به خرج بزارید روی دست همسرتون گاهی وقتا باید یک وضعیت رو درست کنید تا بدونه زندگی خودتونم خرج داره....اگر بتونید سکه و طلا بخرید عالیه 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

خب هیچیم نگم ک همونه میگ زنشم راضیه

خودت میدونی و اونا رو بهتر میشناسی من تجربه خودم رو گفتم خخخخخ اگه هم میگی نگو شما میگیرین بگو همه ازش توقع دارن و ب همه قرض میده خودمون هیچ پیشرفتی نداریم بگو من ک راضی نیستم از من و بچه هام میزنه ب بقیه میده اگه شعور داشته باشه خودش میفهمه دیگه، مستقیم نگو در لفافه حرف بزن😅

دعاکنید لکنت پسرم خوب بشع خیلی اذیت میشه و خجالت میکشه😔😔دعاکنید شوهرم سر براه بشه و اعتیادش رو ترک کنه و هرچی صفاتِ بد داره درست کنه خسته شدم دیگه تحمل ندارم😭😭😭😭😭😭😭
خداصبرت بده خواهر...امابه مادرشوهرت چیزی نگواین فتنه هارومن میشناسم فرداهم شوهرتوپرمیکنه هم برااینکه ...

یکم زبون فهمه جاریم جلوشونو گرف دیگ هزارتومن بدهوتا شب برمیگردونن از ترس جاریم