2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1072 بازدید | 73 پست
ایول خوبه باز جواب داده منم زیاد از بقیه مایه گذاشتم  و گفتم ک بفلانی داد من ک راضی نیستم،زرنگ ...

شوهرمن جوری بود ک کل هزینه مادرش اینارو از قبض بگیر برو تاآخر میداد من ک میگفتم ی تیکه طلا بخر میگفت ضرره و فلان ،میگفتم ی تیکه وسایل بخر میگفت الکی پول هدر دادنه،اونقدر بیخ گوشش خوندم تا راضی شد همه وسایلم رو بعد ده سال زندگی دوباره نو کردم و هردفعه ی تیکه طلا خریدم الان جوری شده ک خودش میگه پول دستمون اومد برو سریع طلابخر ک خرج نشه بااینکه همین الانشم مادرش اینا ازشوهرم میکنه پول خونه و مهمونی و دکترو........🤣

دعاکنید لکنت پسرم خوب بشع خیلی اذیت میشه و خجالت میکشه😔😔دعاکنید شوهرم سر براه بشه و اعتیادش رو ترک کنه و هرچی صفاتِ بد داره درست کنه خسته شدم دیگه تحمل ندارم😭😭😭😭😭😭😭

همسر منم ۱۵۰ میلیون پول بی زبونو داد باباش خورد یه ابم‌روش یعنی  هربار که فکر میکردم ب حماقتش دلم میخواست سرمو بکوبم تو دیوار 

الانم بعد عید باید جابجا بشیم سی تومن نداریم بزاریم رو پول پیش موندیم میخوایم چیکارکنیم 

بهش میگم خب از بابات بگیر میگه دیگه نمیشه زشته و فلان

۱۵۰ تومن موقعی که دلار ۱۹ تومن بودا

در کشوری که افرادی بی سواد به ثروت های بی حساب رسیده اند، چه نیازی به آموختن است ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=277885770]ایول خوبه باز جواب داده منم زیاد از بقیه مایه گذاشتم  و گفتم ک بفلانی داد من ک راضی نیستم،زرنگ ...[/QUOTEاونا اگ یواشکی کاری کنن جاریم بهم میگ خداروشکر اون هس از دوستی یا دشمنی میگه منم هزارتادروغ روش میزارم میگم بهشون من خیلی تیکه میندازم و رکم دست خودم نیس خسته شدم از بس لال بازی دراوردم فک کردم همه مثه خودم ساده و دلسوزن

آنکه را خوبی کنیم هااااری نگیرد آرزوست👍 خسته از این زندان ک نامش زندگیست پس قشنگی های دنیال مال کیست💔فروردینی ام سلطان تمام ماه ها سرسبزترین تمام فصل ها🌼طوری باهم رفتارکنیم ک همدیگرو درک کنیم ن در کنیم.. خوب دیگه خیلی پند و اندرز کردم دیگر کافیست🙃اهان راستی یه صلوااااتم برفس تا چشم حسود و بدخواهام دربیاد.. فلستادی؟؟ ممنان قلبونت بشوم من هی😂
بخدا هزار بار میگم نمیده هرجی بخام لباس و خرجی خونه خودش واسم میخره کم نمیزاره اما من میخام ی ماشین ...

اینقدر اسنپ و اژانس استفاده کن که جونش به لبش برسه فکر ماشین باشه 

هرماه مانتو بخر لباس نو بخر وسایلتو عوض کن بذار بفهمه که زنگی خودش خرجش زیاده و چیزی نمیمونه که خرج داشش و مادرش کنه

البته اگه مادرش ندار بود عیبی نداشت که کمکش کنه ولی میگی وضعش خوبه

🇮🇷🇮🇷🇮🇷 شاهزاده سس خرسی فرزند شاه چمدانی🤣

همسر منم ۱۵۰ میلیون پول بی زبونو داد باباش خورد یه ابم‌روش یعنی  هربار که فکر میکردم ب حماقتش د ...

وا همین زشته و فلان پدر آدم رو درمیاره شوهرمنم پول میده ب فامیلاش قرض،میگم پس بگیر لازم داریم میگه زشته خودشون باید بفهمن ک بدن😐حالا مادرش  و داداشاش ب اسم قرض میگیرن ولی دیگه پس نمیدن یبارم نمیگن ک اینقدر پول دادی انگار سهم ارثشون رو گرفتن 🤣🤣

دعاکنید لکنت پسرم خوب بشع خیلی اذیت میشه و خجالت میکشه😔😔دعاکنید شوهرم سر براه بشه و اعتیادش رو ترک کنه و هرچی صفاتِ بد داره درست کنه خسته شدم دیگه تحمل ندارم😭😭😭😭😭😭😭
وا همین زشته و فلان پدر آدم رو درمیاره شوهرمنم پول میده ب فامیلاش قرض،میگم پس بگیر لازم داریم میگه ز ...

بخدا همین پولی که داد ب باباش و ماشینی که خریده بود ولی ب اسم باباش بود و باباش برد فروخت یه آبم روش مارو چقد از زندگی عقب انداخت منکه حلال نمیکنمشون

در کشوری که افرادی بی سواد به ثروت های بی حساب رسیده اند، چه نیازی به آموختن است ؟
وا همین زشته و فلان پدر آدم رو درمیاره شوهرمنم پول میده ب فامیلاش قرض،میگم پس بگیر لازم داریم میگه ز ...

سلام عزیزم به نظر من اول باید خودت روشت رو اصلاح کنی و بعد شوهرت رو پر کنی و بکشونی سمت خودت و بعد با مادر شوهرت دعوا کنی 

اولین کار گرفتن وام و تبدیل به طلا هست که برای شوهرت باشه یا مثلا خرید دلار

من ک یه بار ب دوستش۵۰هزار داد گفتم بگیر گف زشته نداره گنا داره منم رفتم درخونشون دیگ همه اخلاقمو میدونن ب این نمیگن پول بده چون ده برابرشو میرم میگیرم شوهرمم از ترس ابروش هیچی نمیگه 

آنکه را خوبی کنیم هااااری نگیرد آرزوست👍 خسته از این زندان ک نامش زندگیست پس قشنگی های دنیال مال کیست💔فروردینی ام سلطان تمام ماه ها سرسبزترین تمام فصل ها🌼طوری باهم رفتارکنیم ک همدیگرو درک کنیم ن در کنیم.. خوب دیگه خیلی پند و اندرز کردم دیگر کافیست🙃اهان راستی یه صلوااااتم برفس تا چشم حسود و بدخواهام دربیاد.. فلستادی؟؟ ممنان قلبونت بشوم من هی😂
همسر منم ۱۵۰ میلیون پول بی زبونو داد باباش خورد یه ابم‌روش یعنی  هربار که فکر میکردم ب حماقتش د ...

بابا شما ۳۰تومن ما چی ک ۳۰۰تومن دادن ماشین گرفتن ب همون خدا برا رهن خونه وماشین اجاره کنیم برا وسایل ۲تومن کم داشتیم زنگید چن بار ب ننش و داداشش گفتن نداریم گذاشتیم بانک وام بگیریم منم گفتم بخوووور تو ک و ن تو براشون میدی ۱تومن برات ندادن.. همینارو میبینن وازم توبه نمیکنن ببشتر ک..... لیسی میکنن

سلام عزیزم به نظر من اول باید خودت روشت رو اصلاح کنی و بعد شوهرت رو پر کنی و بکشونی سمت خودت و بعد ب ...

یعنی نه به اسم خودت یا حساب خودت این جور مسائل زیرکی می خواد اگه به حساب خودت بزنی یا برای خودت طلا بخری موفق نمی شی. شوهرت باید لذت سرمایه داشتن رو بچشه و زیاد شدن سرمایه تا این حس رو تجربه نکنه پس‌انداز بی پس انداز 

دوم پول نقد براش نگه ندار شده یک 10دلاری بگیر برای شوهرت و نتیجش رو ببین

یعنی نه به اسم خودت یا حساب خودت این جور مسائل زیرکی می خواد اگه به حساب خودت بزنی یا برای خودت طلا ...

سوم این که شوهرت مثل شوهر من دهن بینه و تحت تاثیر حرف افراد پس تو  بیشتر براش حرف بزن همون جور که مامانش مغزش رو می شوره تو هم بشور یعنی این حس رو بده که من برای تو از مامانت دلسوز تر هستم 

و بهش بگو اگه مامانت هم قرض خواست دلار بده دلار بگیر این جوری کمتر خیرات می کنه 😉

من یک شوهر ولخرج دست دل باز رو به یک مرد خسیس تبدیل کردم که حتی برای خودش یک لباس نمی خره 😂