2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1072 بازدید | 73 پست
بگو حساب حقوقت مشترک کنیم!،

ایندفه میخام همینکارو کنم و ی حساب پس انداز بازکنیم ک مستقیم حقوقشو بزنه ب اون و ی پولی برای خورد و خوراک نگه دارع و مادرشم حرف میزنم دیگه کلم داره دود میکشه از دستشون من چقد دلم براش سوخت و خرج نکردم دیگه بسمه 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

دیگه چی می خواد بشه که تا حالا نشده!  والا اینجا نهایت توصیه اشون دعوت به سکوت هست!

سکوت ک فایده نداره ولی از اونورم با پنبه سر ببره هی خرج بتراشه و همه چیزی بخره و پس انداز کنه میگم اگه مادرشوهرش لج کنه تاعمر داره نمیتونه دستش رو از جیب شوهرش کوتاه کنه

دعاکنید لکنت پسرم خوب بشع خیلی اذیت میشه و خجالت میکشه😔😔دعاکنید شوهرم سر براه بشه و اعتیادش رو ترک کنه و هرچی صفاتِ بد داره درست کنه خسته شدم دیگه تحمل ندارم😭😭😭😭😭😭😭
ینی چجوری 

گفتم دیگه از بقیه مایه بذار خرنیست ک مادرشوهرت سریه میگیره ماجرا روخخ

دعاکنید لکنت پسرم خوب بشع خیلی اذیت میشه و خجالت میکشه😔😔دعاکنید شوهرم سر براه بشه و اعتیادش رو ترک کنه و هرچی صفاتِ بد داره درست کنه خسته شدم دیگه تحمل ندارم😭😭😭😭😭😭😭
سکوت ک فایده نداره ولی از اونورم با پنبه سر ببره هی خرج بتراشه و همه چیزی بخره و پس انداز کنه میگم ا ...

الان کل پس اندازم همون وام خونگیه ۵ تومن ک بیفته و ی ۶۰۰ تومن ☹️میخام باهاش طلا بخرم برا زندگی این پس انداز  ک ماشین بندازه زیر پاش مادرشو ببره اینور اونور😒

شوهرم نفهمم منم همیجوره باباش مرده همه حق و حقوقاتو و خونه و ماشینو برادرشوهرم بزرگم صاحب شد مستاجر ننه ش عقده شوهر نداشته اش رو میخواد با بچه هاش تلافی کنه منم هی حرص و جوش ک نده برا بچت خرج کن مادرشوهرم خیلی خودشو زرنگ میبینه اهل نمازم هس منم یبار بهش گفتم من ک راضی نیستم شوهرم از گلوی بچه هاش بزنه برا بقیه گفتم ایجور ادما سگ خورن انگار دست گذاشتم رو نقطه ضعفش دیگ چیزی قبول نکرد از شوهرم میگف زنت راضی نیس نمیخوام نفرین پشت سرم باشه 

آنکه را خوبی کنیم هااااری نگیرد آرزوست👍 خسته از این زندان ک نامش زندگیست پس قشنگی های دنیال مال کیست💔فروردینی ام سلطان تمام ماه ها سرسبزترین تمام فصل ها🌼طوری باهم رفتارکنیم ک همدیگرو درک کنیم ن در کنیم.. خوب دیگه خیلی پند و اندرز کردم دیگر کافیست🙃اهان راستی یه صلوااااتم برفس تا چشم حسود و بدخواهام دربیاد.. فلستادی؟؟ ممنان قلبونت بشوم من هی😂
شوهرم نفهمم منم همیجوره باباش مرده همه حق و حقوقاتو و خونه و ماشینو برادرشوهرم بزرگم صاحب شد مستاجر ...

ایول منم میگم اونم همینجوریه اگ از بکی بترسه نمیگیره ولی ممکنه پشت سرم کار کنن و بهم نگن 

گفتم دیگه از بقیه مایه بذار خرنیست ک مادرشوهرت سریه میگیره ماجرا روخخ

من واضح میگم چون مثال بزنم همون موقع میگه منظورت منم اون خیلی رکه منم رک بگم 

الان کل پس اندازم همون وام خونگیه ۵ تومن ک بیفته و ی ۶۰۰ تومن ☹️میخام باهاش طلا بخرم برا زندگی این پ ...

خب پس اندازت رو برا ماشین نده وقتی میدونی سرویس دهی ش ب مادرش بیشتر ازتوعه ،ماشینی ک بدردخودت نخوره میخوای چیکار ک براش جوش بزنی و پولاتو بدی،بذار خودش جمع کنه بخره توهم فقط براخودت طلابخر ک طلاتم ببینه مادرشوهرت حرصش میگیره 😆😆😆

ایول منم میگم اونم همینجوریه اگ از بکی بترسه نمیگیره ولی ممکنه پشت سرم کار کنن و بهم نگن 

بخدا من ک کارم دعوا و حرص و جوش بود ولی الان تا چیزی میشه میزنگم یا میرم از قالب یکی دیگ بهش میگم ک ایجوره انکار ب در میگم دیواربشنوه پشت سرم شوهرم رفته بود برا داداشش لباس بخره مادرشوهرم نزاشت شوهرم گف توچیزی گفتی گفتم شماااا اصلا برامن اهمیت ندارین ک واز بخوام اعصابمو براتون بزارم😂😂همش الکی جاش برسه تیکه پارش میکنم

آنکه را خوبی کنیم هااااری نگیرد آرزوست👍 خسته از این زندان ک نامش زندگیست پس قشنگی های دنیال مال کیست💔فروردینی ام سلطان تمام ماه ها سرسبزترین تمام فصل ها🌼طوری باهم رفتارکنیم ک همدیگرو درک کنیم ن در کنیم.. خوب دیگه خیلی پند و اندرز کردم دیگر کافیست🙃اهان راستی یه صلوااااتم برفس تا چشم حسود و بدخواهام دربیاد.. فلستادی؟؟ ممنان قلبونت بشوم من هی😂
من واضح میگم چون مثال بزنم همون موقع میگه منظورت منم اون خیلی رکه منم رک بگم 

گفتم من ک طرفت رو نمیشناسم وقتی رک میگه توهم رک بگو ولی من پیش بینی بعدش رو گفتم ک باهات رو دنده لج نیفته تو بدتر ضررکنی

شوهرم نفهمم منم همیجوره باباش مرده همه حق و حقوقاتو و خونه و ماشینو برادرشوهرم بزرگم صاحب شد مستاجر ...

ایول خوبه باز جواب داده منم زیاد از بقیه مایه گذاشتم  و گفتم ک بفلانی داد من ک راضی نیستم،زرنگ شدن یواشکی کارشون رو میکنن منم یاد گرفتم هرچی اونا میکَنن من بیشترشو با زبون خوش از شوهرم میکنم وقتی شوهرم میبینه براش نمی مونه برا اونا کمترخرج میکنه😅😅

من درکت میکنم نفس شوهرمنم هیچی کم نمیزاره ولی پولارو حیف میکنه ب منم پولی نمیداد برا تو جیبم منم موقع نزدیکی تمکین نکردم بعدم کارپیداکردم دستم تو جیب خودم گف من نمیزارم بری سرکار گفتم بددده پول تا نرم من لباس وخرجی ک توبگیری میخوام چکار خودم مستقلم براچی سر ۱۰۰تومن چشمم ب دست تو باشه مشکل داری میرم مهرمومیزارم اجرا با نفقه ب زبون خوش ندی خرجیمو ب دعوا و ابروریزی میدی خداروشکر خودشو جم کرد الان ماهانه۲تومن ب غیر خرج و وام و....  برا خودم میگیرم هم دیرمیشه میزنگم مادرش میگم بچه چیزی نداره اون برام پول میفرسته محض خاطر نوه اش 

بخدا دلم میسوزه پولی ک از کارگری از زیر سنگ درمیاد دستاش همش تاوله ک ولخرجی کنم گاهی همینجور بریز بپ ...

چقدر منی 

مواظب حرف هایی ک میزنید باشید چون کلماتی که از دهان شما خارج میشود ویترین شعور شماست 😊  برام دعا کنیدب حاجتم برسم محتاجم ب دعا خیلییییییی محتاجم ممنون مهربونا 🙏🧡 من امیدم به خدا و بعد خدا هم ب خداست 💔🥰 خدا جونم هم میدونی هم میتونی 🥲🥺 منتظر معجزه ات هستم 😍