2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1072 بازدید | 73 پست
خیلی عصبانیم نمیتونم  من تو این زندگی سهمم لال شدنه جایی بریم بابد اجازا اون صادربشه رییس شوهرم ...

خو منم ده ساله وضعم همینه مادرم هی میگفت بخاطر اینه که بچه ندارین،خوده مادرشوهرمم میگفت اینا که بچه دار نمیشن آینده و پس انداز میخان چیکار خدا لعنتش کنه،ولی من بعید میدونم بچه هام دنیا بیان شوهرم تغییری کنه چون اینا تو ذاتشونه واس همین سعی میکنم چیزی نفهمم که حرص نخورم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چی بگم تاشوهرتوراضی نکنی بازبون فایده نداره...بایدخودشم بخوادیه تکونی بده به زندگیتون وگرنه توفقط ال ...

انقد میگم مادرتوهم عین مادرمنه صبر کن ی ماشینی چیزی بخریم بعد اون هرچی میخاد بهش بده و چیکار وفلان ولی بازهمون اش و همون کاسه یبار نداشت رفت قرص کرد داد بهش و نگفتم از خودم نیست من ب مادرش گفتم اما انگار ب کتفش

تجربه ثابت کرده ک نگو چرا خرج میکنی برامادرت و... ک بیشتر رو دنده لج میفته فقط ب زبون خوش و مهربونی ازش بکَن و خورد خورد برو طلا بخر لباس بخر اصلا هم پول جمع نکن ک ماشین بخری وظیفه شوهرته ک خودش بخره اینجوری ک پیش میره خودتو ب آب و اتیش بزن ازشکمت بزن ازلباست بزن بازماشین ک خریدی هی میخواد ب مادرش و بقیه سرویس بده ک فلان جا ببرنشون و‌.... باز تو می مونی و ی غصه دیگه پس بهتره اگه بفکر پس اندازی فقط براخودت طلابخری ک هم لذتش رو ببری هم دلت نسوزه ک پولت برا بقیه خرج شده

دعاکنید لکنت پسرم خوب بشع خیلی اذیت میشه و خجالت میکشه😔😔دعاکنید شوهرم سر براه بشه و اعتیادش رو ترک کنه و هرچی صفاتِ بد داره درست کنه خسته شدم دیگه تحمل ندارم😭😭😭😭😭😭😭
بخدا دلم میسوزه پولی ک از کارگری از زیر سنگ درمیاد دستاش همش تاوله ک ولخرجی کنم گاهی همینجور بریز بپ ...

عزیزم طلا خودش پس انداز و سرمایه هستش....شما باید طلا بخرید یا یک چیز با ارزش واقعا هم حق دارید متاسفانه همسرتون طرف شما نیست و احتمالا مادرشوهرتون با مظلوم بازیاش قانع کرده

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

درست نمیشه داماد ما هم همینه هزار بارم بهش ثابت شده که خانوادش فقط دارن ازش می‌کنن کرونا گرفت خواهرا ...

شوهر منم همینه بااینحال ک میدونه اصلا خوب نیستن و نفعی ندارن براش. ول کنشون نیس انگار میخاد پیش من کم نیاره.اینم هیچ پیشرفتی نکرده از اول ازدواجمون.پسرف پشت پسرف

لایک نکن لدفن.🛑درخاست دوستی ممنوع .تشکر

[QUOTE=277881817]تجربه ثابت کرده ک نگو چرا خرج میکنی برامادرت و... ک بیشتر رو دنده لج میفته فقط ب زبون خوش و مهربونی ...[/QUOTEدیشب  بهش گفتم ی سه تومن بده انگشترمو عوض کنم میگه ن ما خورد خوراکمون بالاس کم میاریم چیکارش کنم ب مادرشوهرم چی بگم دیگه ولمون کنه 

دلم میخاد یبار بشینم با مادرشوهرم رودر رو حرف بزنم چی بگم بهش

اصلا این کارو نکن ک اگه مادرشوهرت بدذات باشه نقطه ضعفت رو میفهمه بدتر میکنه ،تو فقط دل شوهرت رو بدست بیار ک پول بده طلابخرم برا آینده خودمون خوبه و فلان باسیاست بروجلو😉

دعاکنید لکنت پسرم خوب بشع خیلی اذیت میشه و خجالت میکشه😔😔دعاکنید شوهرم سر براه بشه و اعتیادش رو ترک کنه و هرچی صفاتِ بد داره درست کنه خسته شدم دیگه تحمل ندارم😭😭😭😭😭😭😭
شوهر منم همینه بااینحال ک میدونه اصلا خوب نیستن و نفعی ندارن براش. ول کنشون نیس انگار میخاد پیش من ک ...

تو تاحالا ب مادرشوهرت چیزی نگفتی من میخام بهش بگم دیگ ازمون چیزی نگیره اگ بگم میخایم ماشین بخریم شاید پوزخند بزنه و هرروز ب روم بیاره چیشد ماشینتون از یجا دیگ زخم نیزنه

اینها رو پول عمده نباید دستشون بدی!،  از جایی قسطی خرید کنید که پولتون بره برای قسط!  

وام که بگیری حس می کنه یه پول بادآورده به دستش رسیده و باید خرج فقیر فقرای خانواده اش بکنه!  

یا ارحم الراحمین
دلم میخاد یبار بشینم با مادرشوهرم رودر رو حرف بزنم چی بگم بهش

این کار بدتر میشه عزیزم 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

اصلا این کارو نکن ک اگه مادرشوهرت بدذات باشه نقطه ضعفت رو میفهمه بدتر میکنه ،تو فقط دل شوهرت رو بدست ...

ب زور ازش گرفتم یبار موجودیش کلا صفر شد مادرشم ازاون ور جلزززز ولز ک چرا خودتو بی پول کردی دیگ انقد تو گوشش خوند خودشم ک داغ تر بود دیگ نیگ حسابم پر پول باشه ازینورم مادرش خالی میکنه من بدبخت هیچ

تو تاحالا ب مادرشوهرت چیزی نگفتی من میخام بهش بگم دیگ ازمون چیزی نگیره اگ بگم میخایم ماشین بخریم شای ...

بگو از حقت دفاع کن!  

اگه هم گفت چی شد ماشینتون!  بگو تا میایم یکم پول جمع کنیم یه مشت گدا پیدا می شن و صدقه می خوان! 

یا ارحم الراحمین
اینها رو پول عمده نباید دستشون بدی!،  از جایی قسطی خرید کنید که پولتون بره برای قسط!   وا ...

مشکل اینه که تا اون مادرش تایید نکنه من نمیتونم جیزی بخرم