2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 1423 بازدید | 88 پست
چی دارن خودشون باور کن هیچی ندارن هیچی من کلی تحقیق کردم یک مدت فقط توی اینستا کارم تحقیق بود من حتی ...

رنگ رخسار خبر میدهد از سر درون یکیشون امریکاست یکیشون انگلیس یکی دیگه هم رفت کانادا ولی طاقت نیاورد دو سال موند اومد خونه و ماشین خرید قبل از اینکه بره اینی که کانادا بود هیچی نداشتن حتی پول رهن خونه شوهرش نخبه بود بورسیه شده بود ولی دوستم بخاطر دوری خونوادش طاقت نیاورد

ببخشید شرایط زندگی چجوریه؟اگه ادم بخواد با خانواده از طریق تحصیلی بیاد چی؟سخته؟میتونه ادم خودشو جمع ...

سختی که از زندگی در ایران سخت تر فکر نمی کنم باشه. می مونه هزینه اش که باید ببینید میتونید اولش از پیش بر بیاید؟

آدمی که بتونه از پس اون سختی های اولش بر بیاد قطعا و حتما میتونه خودشو جمع و جور کنه. 

بله خونه ها همه وسایل اصلی آشپزخونه رو دارن.

آقا هستم 🍁 WLF

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب تلاش میکنم به چیزی که میخام واقعا میرسم حداقل میدونم سگ دو زدندم میتونم کاری کنم زمینی ملکی چیزی ...

گلم اونجا مالیات سنگین میدی در عوضش خیلی خدمات عالی دریافت میکنی( خدمات درمانی رایگان و بیمه و حقوق بازنشستگی در ازای مالیاته) اینجا مالیات میدی بعد دوباره باید برای اون خدمات پول بدی

ببخشید عزیزم یکم از شرایط اونجا میگی؟اینکه مهاحرت از طریق تحصیلی چجوره و چه سختی هایی داره؟یا خونه ه ...

وسایل خونه مثل تخت و میز و صندلی و اینا رو باید. بخرید ولی یخچال فریزر گاز حتما هست، کاندو بگیرید لباسشویی خشک کن ظرفشویی و مایکروفر هم داره.

آقا هستم 🍁 WLF
ببخشید عزیزم یکم از شرایط اونجا میگی؟اینکه مهاحرت از طریق تحصیلی چجوره و چه سختی هایی داره؟یا خونه ه ...

من حدود ۷، ۸ ساله کانادا زندگی میکنم، اینجا رو دوست دارم، احساس غربت اصلا نمیکنم، نگاه از بالا، اذیت و .... به هیچ عنوان، زندگی آرومی دارم با دو تا بچه، مهاجرت اولش سخته ، بعدا جا میفتی بهتر میشه، اینجا تقریبا همه خانمها کار میکنن، به هوای سردش به مرور عادت میکنی، تابستونش بی نظیره، مالیات بالاست، خرید موبایل و ماشین پول نقد نمیخواد ماهانه پول میدی، قیمت خوراکی ها معمولا ثابته، .....

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
سختی که از زندگی در ایران سخت تر فکر نمی کنم باسه. می مونه هزینه اش که باید ببینید میتونید اولش از پ ...

برای اولش چقدر پول نیاز هست

ممنونم بابت پاسخ دهیتون

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
هنوز بچه ندارم ولی هیچکسی و نداریم خارج

به مرور همه رو با خودت می بری! 

عموی دوستم ۲۰ سال پیش رفت تا حالا نزدیک ۵ نفر از بچه های خواهر و بردارهاش برای ادمه تحصیل برده اونجا!  

یا ارحم الراحمین
من حدود ۷، ۸ ساله کانادا زندگی میکنم، اینجا رو دوست دارم، احساس غربت اصلا نمیکنم، نگاه از بالا، اذیت ...

ممنونم که جواب دادی🌹🌹

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
برای اولش چقدر پول نیاز هست ممنونم بابت پاسخ دهیتون

جواب به سوالتون برمیگرده به اینکه دانشجویی میخواهید بیایید یا روش دیگه. دانشجویی بستگی به هزینه دانشگاه یا کالج داره، همینطور به سبک زندگیتون، تعداد نفرات خانواده و خیلی عوامل دیگه. نمیشه عدد داد تا اینا رو ندونیم.

آقا هستم 🍁 WLF
کسی داشتید از اطرافیانتون که رفته باشن تجربشون چیه؟

من رفتم و برگشتم در عرض چند ماه؛

کانادا رفتم؛

نتونستم تحمل کنم؛

غیر از غربت و دوری از اطرافیان و آشنایان؛ مسیله مهم تر اینه دیدی تو ایران بعضی ها چطور به پناهنده های افغانی یا کشورهای دیگه نگاه میکنن؟! بدترش اونجا شرایط ایرانی هاست؛

آدم تو کشور خودش عزت و احترام داره اونجا هر چی گفتن و هر بلایی سرت آوردن باید کنار بیای؛

هزینه درمان هم حتی برای یه سرماخوردگی ساده خیلی بالاست اونجا...

البته ‌‌‌‌هر کسی شخصیت اش یه مدل هست من چند ماه هم دوام نیاوردم ولی بعضی ها تا آخر عمر میتونن بمونن

🍀🌻خدایا چنان کن سرانجام کار، تو خشنود باشی و ما رستگار 🌻🍀
گلم اونجا مالیات سنگین میدی در عوضش خیلی خدمات عالی دریافت میکنی( خدمات درمانی رایگان و بیمه و حقوق ...

درسته همه اینا ولی خب من تلاشم توی کشور خودم به ثمر میشینه ولی توی یک کشور دیگه ن منظورم از ثمر خرید ملک زمین وخیلی چیزای دیگه است

باردارنیستم میخام انرژی های مثبت رو جذب کنم ان شالله تاعید من دوقلو باردارم شد ولی بدتر شد ازدستش دادم