2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 1423 بازدید | 88 پست

من اگه بودم میرفتم چون وابسته به هیچ جا و مکان و شخص نیستم با مامانم اینا یساعت فاصله دارم هر یه ماهو نیم ده روز میرم میبینمشون تازه اونم فقط واسه پسرم وگرنه به ما باشه ماهی یبار یه وعده برم خونشون مهم اسایشو راحتی خود ادمه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره چقدرم اینجا ارزش داریم😐😐😐

منظورم از ارزش اینه که هرچی توی کشور خودم جون بکنم بالاخره میتونم کاری کنم ملکی چیزی بخرم ولی توی کشور های دیگه ن

باردارنیستم میخام انرژی های مثبت رو جذب کنم ان شالله تاعید من دوقلو باردارم شد ولی بدتر شد ازدستش دادم
خب این شاید طبیعی باشه دید اونا به ما مثل دید مردم ایران به مهاجرا هست

کاملا هم طبیعیه پس من هیچ وقت مهاجرت نخواهم کرد 

باردارنیستم میخام انرژی های مثبت رو جذب کنم ان شالله تاعید من دوقلو باردارم شد ولی بدتر شد ازدستش دادم

منم دو بار خودم میتونستم برم الانم اگه با همسرم همت کنیم میتونیم شغلش یه جوریه که میگیرن راحت ولی ما جفتمون خانواده هامون دوتا بچه بیشتر ندارن و اگه ما بریم خیلی ناراحت میشن 

خودمم طاقت ندارم بچه اولم هستم امیدشون به منه

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

منظورم از ارزش اینه که هرچی توی کشور خودم جون بکنم بالاخره میتونم کاری کنم ملکی چیزی بخرم ولی توی کش ...

توی کشورهای دیگه هم زرنگ باشی میتونی دوستام رفتن سالی چند بارم میان همه چی هم اوکیه 

زندگی سخته تو غربت ؟یا اینکه میگن مردم اونجا بد برخورد میکنن یا سرد هستن

در مقایسه با ایران اصلا و ابدا. باورتون میشه توی این ده سال قیمت مواد خوراکی (بجز امسال که همه دنیا درگیر تورم شد بابت کووید) به عنوان نمونه لیمو ترش از ۲۵ تا ۳۳ سنت بیشتر نیوده قیمتش؟‌یه بسته نون ۳ دلار بوده و هست. بقیه چیز ها هم همینطور.

خونه میخواهید بخرید ۸۰ درصدش رو وام میدن. ماشین آخرین مدل که اصلا به چشم نمیاد. التماس هم می کنن بیا قسطی بخر!

مردم اینجا مخصوصا کانادایی ها ماه هستن. همکار من زمانی که سیتیزن شدم از خودم بیشتر خوشحالی کرد!

انقدر دوست دارن که مهاجرها میان کانادا، میگن کشور ما چقدر خوبه که از همه دنیا خواهان داره.

آقا هستم 🍁 WLF
توی کشورهای دیگه هم زرنگ باشی میتونی دوستام رفتن سالی چند بارم میان همه چی هم اوکیه 

چی دارن خودشون باور کن هیچی ندارن هیچی من کلی تحقیق کردم یک مدت فقط توی اینستا کارم تحقیق بود من حتی با آدم های کشورهای دیگه هم چت میکردم که دقیق تر متوجه بشم

من آقا هستم. داون تاون زندگی می کنیم.

ببخشید شرایط زندگی چجوریه؟اگه ادم بخواد با خانواده از طریق تحصیلی بیاد چی؟سخته؟میتونه ادم خودشو جمع و جور کنه؟ و اینکه شرایط خونه ها چجورن یه جا شنیدم میگن خونه هاشون خودشون همچی داره لباسشویی و.. درسته؟؟

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
چی دارن خودشون باور کن هیچی ندارن هیچی من کلی تحقیق کردم یک مدت فقط توی اینستا کارم تحقیق بود من حتی ...

با احتساب فرمایش شما، ما الان داریم در فقر دست و پا میزنیم!

آقا هستم 🍁 WLF
اوووو ببخشید الان امضاتون رو دیدم خوشحال شدم کسی از تورنتو هست

ببخشید عزیزم یکم از شرایط اونجا میگی؟اینکه مهاحرت از طریق تحصیلی چجوره و چه سختی هایی داره؟یا خونه هاشون چجورن؟راسته که همچی دارن ادم نیاز به خرید وسایل خونه نداره

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏