2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 1423 بازدید | 88 پست
به روش دانشجویی،با۳ تا بچه کوچیک،شرایط زندگی هم ساده با حداقل ها.

همسرتون می تونه با ویزای کار مشغول بشه. برای شما باز بستگی داره به هزینه شهریه دانشگاه. اونو بذاریم کنار توی تورنتو احتمالا با ماهی حداقل ۳۵۰۰ دلار کانادا بتونید حداقلی زندگی کنید تا ان شاالله درستون تموم بشه و مشغول بکار بشید.

آقا هستم 🍁 WLF

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هنوز بچه ندارم ولی هیچکسی و نداریم خارج

اونجا هم کلی ایرانی هست که هیچکسو ندارند و دنبال دوست ایرانی میگردند مطمئن باش سختیش فقط یکی دوساله ولی اینجا تا آخر عمرت  استرس تورم و دلار و گرانیو ... داری

خدمات درمانی رایگان برای کدوم کشور هست؟! من که خودم کانادا بودم دوستام هم آمریکا و اروپا رفتن همه ا ...

رایگان نیست؟منم تخقیق کرده بودم گفتن رایگانه درمان حتی هزینه تحصیل بچه کوچیک رایگانه،هرماه هم یارانه به بچه ها میدن البته اینایی که گفتم برای مهاجرت از طریق تحصیله

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏

مهاجرت خیلی سخته

یکی از بستگان نزدیک ما مهاجرت کرده به یه کشور اروپایی.از نظر کار و رفاه به یه موقعیت نسبی الان رسیده تازه مجردم رفت.ولی هر وقت میبینمش صورتش همیشه یه غمی داره.

برای فوت مادرش نتونست بیاد چون همزمان با کرونا بود.

اینجا بود خیلی پسر شادی بود.

مهاجرت خیلی سختی داره همچین رویایی هم نیست.

به من باشه فقط دوست دارم بچه هام برا تحصیل برن ووبیان

رایگان نیست؟منم تخقیق کرده بودم گفتن رایگانه درمان حتی هزینه تحصیل بچه کوچیک رایگانه،هرماه هم یارانه ...

مراجعه به پزشک خانواده، ویزیت متخصص در صورتی که دکتر خانواده معرفی کنه، بیمارستان و اورژانس و عمل جراحی،‌ شیمی درمانی همه مجانی هستند در کانادا.

هزینه دارو به عهده خودتونه، اگر سرکار برید یا بیمه تکمیلی داشته باشید پوشش میدن، حالا یا همه اش رو یا قسمت عمده اش رو.

دندونپزشکی هم به عهده خودتونه، بازم بیمه تکمیلی تا یک سقفی رو پوشش میده.

داروی بدون نسخه در هر حال هزینه اش بعهده خودتونه.

آقا هستم 🍁 WLF
همسرتون می تونه با ویزای کار مشغول بشه. برای شما باز بستگی داره به هزینه شهریه دانشگاه. اونو بذاریم ...

خیلی خیلی ممنونم بابت وقتی که گذاشتید و جواب دادید

موفق و سلامت باشید🌹

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
رایگان نیست؟منم تخقیق کرده بودم گفتن رایگانه درمان حتی هزینه تحصیل بچه کوچیک رایگانه،هرماه هم یارانه ...

تحصیل در مدارس دولتی رایگانه، یارانه برای بچه کسی که با ویزای دانشجویی میاد رو مطمئن نیستم.

اونتاریو قراره تا چند سال آینده مهدکودک هم رایگان بشه.

آقا هستم 🍁 WLF
من حدود ۷، ۸ ساله کانادا زندگی میکنم، اینجا رو دوست دارم، احساس غربت اصلا نمیکنم، نگاه از بالا، اذیت ...

این زندگی آروم خیلی مهمه! واقعا گرون شدن روز به روز اجناس و بی ارزش شدن پول خیلی استرس به آدم می ده!  الان یه پرده می خواستیم دو ماه پیش بزنیم نشد الان رفتیم ۵۰ درصد قیمتش بالاتر رفته!

یا ارحم الراحمین
این زندگی آروم خیلی مهمه! واقعا گرون شدن روز به روز اجناس و بی ارزش شدن پول خیلی استرس به آدم می ده! ...

میدونم عزیزم، شرایط ایران رو خبر دارم، پدرم بازنشسته تامین اجتماعیه، انقدر عیدی و حقوقش کمه بنده خدا، این پول به هیچ جا نمیرسه ، انشالله اوضاع بهتر بشه گلی

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
تحصیل در مدارس دولتی رایگانه، یارانه برای بچه کسی که با ویزای دانشجویی میاد رو مطمئن نیستم. اونتاری ...

ببخشید یه سوال دیگه

اگه اقا با روش تحصیلی بیاد با این روش چند ساعت درماه میتونه کار کنه و درامدش چند دلار هست بنظرتون

ببخشید یه سوال دیگه اگه اقا با روش تحصیلی بیاد با این روش چند ساعت درماه میتونه کار کنه و درامدش چن ...

کسی که با ویزای دانشجویی بیاد هفته ای ۲۰ ساعت (نصف کسی که اجازه کار داره) میتونه کار کنه. حداقل دستمزد الان حدود ۱۴ دلاره که البته مالیات ازش کسر میشه ولی اگر جزو درآمدهای پایین باشید، بخشی یا حتی کل مالیات بهتون بر میگرده.
پارتنر یک دانشجو مثل یک فرد کانادایی اجازه کار داره (۴۰ ساعت در هفته).

آقا هستم 🍁 WLF
کسی که با ویزای دانشجویی بیاد هفته ای ۲۰ ساعت (نصف کسی که اجازه کار داره) میتونه کار کنه. حداقل دستم ...

ببخشید من اینقدر سوال میپرسم ماهی ۳۵۰۰ دلار که گفتین هزینه هست،هزینه رفت و امد و خوراک و اجاره خونه و دانشگاه رو حساب کردید؟

ببخشید من اینقدر سوال میپرسم ماهی ۳۵۰۰ دلار که گفتین هزینه هست،هزینه رفت و امد و خوراک و اجاره خونه ...

تقریبا همه، بدون هزینه دانشگاه. اون خیلی بستگی به دانشگاه، رشته و عوامل دیگه داره.

آقا هستم 🍁 WLF