2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 1423 بازدید | 88 پست
آمریکا خیلی گرونتر شده همه چی سه برابر تقریبا

اونجا زندگی نکردم، اطلاعی ندارم. کانادا گرون شده ولی نکته مهم اینه وقتی تورم رو مهار کردن،‌ دوباره ارزون میشه. برخلاف ایران که یه چیزی گرون بشه، محاله بعدا قیمتش بیاد پایین.

آقا هستم 🍁 WLF

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلم نمیخواد وقتی بر میگردم حسرت روزای جوونی مادرم و پدرم که پیر شده و کنارشون نبودم رو بخورم  ...

منم به این چیزا فک میکنم مامان بابام تنهای تنها میشن چون داداشمم رفته ولی فقط در شرایطی میرم که سالی یه بار بیام ایران تو هم اگر این شرایطو داری میتونی بری پدر پ مادرتم خودشونو با مسافرت و فامیل سرگرم میکنن وقتیم خدایی نکرده مشکلی بود پرستار میگیری پیششون بیشتر میمونی کدوم کشور؟من داداشم انگلیسه ولی من فقط حاضرم کانادا مهاجرت کنم 

یه صلوات به نیته یه نی نی سالم برام بفرستید 💓😘 ممنون که مهربونید😘😘😘 باردار نیستم برا خوب شدنه روحیه و بعد اقدام برا نی نی هست 💓💓💓 
گلم اونجا مالیات سنگین میدی در عوضش خیلی خدمات عالی دریافت میکنی( خدمات درمانی رایگان و بیمه و حقوق ...

خدمات درمانی رایگان برای کدوم کشور هست؟!

من که خودم کانادا بودم دوستام هم آمریکا و اروپا رفتن همه از هزینه بالای درمان شاکی هستن

🍀🌻خدایا چنان کن سرانجام کار، تو خشنود باشی و ما رستگار 🌻🍀
اونجا زندگی نکردم، اطلاعی ندارم. کانادا گرون شده ولی نکته مهم اینه وقتی تورم رو مهار کردن،‌ دوباره ا ...

ارزون دیگه فکر نکنم،الان هم قراره مالیات بره بالاتر،هرجا بریم حرف از همینه،از دو سال پیش شروع شد والمارت خیلی از شهر ها وسیله ها کمه،قبلا پر بود کامل

🇮🇷🇷🇺
خودت بگو😁

اایرانم ولی من دارم بچه ها رو آماده میکنم انشالله برای ادامه تحصیل برن روی زبانشون   وار میکنم و براش استاد زبان گرفتم و پس انداز میکنم تا در آینده راحت تر بتونه مهاجرت کنه

جواب به سوالتون برمیگرده به اینکه دانشجویی میخواهید بیایید یا روش دیگه. دانشجویی بستگی به هزینه دانش ...

به روش دانشجویی،با۳ تا بچه کوچیک،شرایط زندگی هم ساده با حداقل ها.

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
خدمات درمانی رایگان برای کدوم کشور هست؟! من که خودم کانادا بودم دوستام هم آمریکا و اروپا رفتن همه ا ...

آلمان درمان رایگانه با بیمه. اگه شغل نداشته باشید یا درآمد خیلی کم باشه دولت هزینه بیمه رو پرداخت میکنه. چون داشتن بیمه درمانی اجباریه

اگر مهاجرت کردی تا حاله روحیت خوب نشده بچه نیار به نظرم بهتر اینه اگر قصد مهاجرت داری بچه اینجا بیار چهار پنج سالگیش برید برا بچه بهتره تو جمع فامیل و اشناها بزرگ میشه روابطه اجتماعیش خوب میشه فقط زبان نیس بگیم زبان یاد میگیره اینم در نظر بگیر فارسی سختتره 

یه صلوات به نیته یه نی نی سالم برام بفرستید 💓😘 ممنون که مهربونید😘😘😘 باردار نیستم برا خوب شدنه روحیه و بعد اقدام برا نی نی هست 💓💓💓 
ارزون دیگه فکر نکنم،الان هم قراره مالیات بره بالاتر،هرجا بریم حرف از همینه،از دو سال پیش شروع شد وال ...

باید نشست و منتظر موند. همین الان قیمت خونه یه جاهایی اومده پایین بدلیل بالا رفتن نرخ بهره. بعدم توی دنیای اقتصاد آزاد،‌ رقابت حرف اولو میزنه. وقتی والمارت ببینه کاستکو قیمتش رو آورده پایین اونم دست به کار میشه. 

آقا هستم 🍁 WLF