2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 1423 بازدید | 88 پست

دلم نمیخواد وقتی بر میگردم حسرت روزای جوونی مادرم و پدرم که پیر شده و کنارشون نبودم رو بخورم 

مهاجرت خیلی سخته خیلی سخته طاقتشو نداشتم من 

مراقب اون زبون قشنگت باش😊دل من از سنگ نیس میشکنه و مُسببش تویی 🍂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ وقت حاضر به مهاجرت نیستم بااینکه شرایطش رو دارم 

ولی هیچ وقت حاضر نیستم من با تلاش توی کشور خودم میتونم ملک زمین بخرم سفر کنم از جنوب تا شمالش ولی تویک کشور دیگه باید از صفر شروع کنم وجوون بکنم دقیقا باید جووون کند تا بتونی به چیزی برسی بعدم من توی کشور خودم ارزش دارم توی کشورهای دیگه اصلا من خودم خیلی تحقیق کردم خیلی برای مهاجرت کسایی که مهاجرت کردن خیلیاشون پوستشون کنده شد دقیقا کنده 

باردارنیستم میخام انرژی های مثبت رو جذب کنم ان شالله تاعید من دوقلو باردارم شد ولی بدتر شد ازدستش دادم

یکی از دوستام همسرت اینجا یک سمت خیلی خوب داشت حقوق خوب خونه قسمت خوب شهر دیگه هرچی که شما فکرکنی مهاجرت کردن به نظرت شغل شوهرش الان چیه؟به هزارو یک پارتی هزارو یک یک کارمند درجه چندم بانک 

باردارنیستم میخام انرژی های مثبت رو جذب کنم ان شالله تاعید من دوقلو باردارم شد ولی بدتر شد ازدستش دادم
هیچ وقت حاضر به مهاجرت نیستم بااینکه شرایطش رو دارم  ولی هیچ وقت حاضر نیستم من با تلاش توی کشو ...

مطمئنی توی کشور خودت ارزش داری؟

یجوری تعریف کردی انگار مثلا تو یکی از کشورای اسکاندیناوی داری زندگی میکنی

هیچ وقت حاضر به مهاجرت نیستم بااینکه شرایطش رو دارم  ولی هیچ وقت حاضر نیستم من با تلاش توی کشو ...

اره چقدرم اینجا ارزش داریم😐😐😐

دنیا همه هیچُ اهل دنیا همه هیییچ.... 
خب میای سر میزی سالی یکبار

به خانواده ها مون می شه سالی یک بار سر بزنیم ولی همسرم از زن سابقش یه پسر ۱۳ ساله داره نمی دونم چه جور دلش میاد اونو بذاره و بره و نمی شه هم با ما بیاد چون مادرش راضی نمی شه،،و بهش می گم پس پسرت چی؟؟می گه اونم بزرگ می شه کم کم و میره سراغ زندگی خودش.اون می تونه راحت بذاره و بره من نمی تونم.😕😕

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

خب این شاید طبیعی باشه دید اونا به ما مثل دید مردم ایران به مهاجرا هست

من مجردم سه بار شرایط رفتن ازایران واسم جور شد بخاطر مامان بابام نرفتم دلم نمیومد تنهاشون بذارم 

ی جوریه که اگه بریی خیلی زندگیت میتونه بهتر بشه پیشرفت کنی و..... اگه نری هم ی جور دیگه اس

تمام عمرخندیدم به این عاشق به آن عاشق چنان عشقی سرم آمد که من دیگر نمیخندم
خب این شاید طبیعی باشه دید اونا به ما مثل دید مردم ایران به مهاجرا هست

همه جا اینطور نیست. کشورهای مهاجر پذیر خیلی مهاجرها رو دوست دارن. البته ما ایرانی ها به نسبت خیلی مردم دیگه دنیا نژادپرست هستیم.

آقا هستم 🍁 WLF
مطمئنی توی کش ور خودت ارزش داری؟ یجوری تعریف کردی انگار مثلا تو یکی از کشورای اسکاندیناوی داری زن ...

خب تلاش میکنم به چیزی که میخام واقعا میرسم حداقل میدونم سگ دو زدندم میتونم کاری کنم زمینی ملکی چیزی بخرم که مال خود خودمه ولی توی کشورهای دیگه چیز هیچ کدومش همچین امکانی نداره کشورهای اروپایی که تا خرخره باید مالیات بدی چیزی برات نمیمونه بعضی از کشورها هم اصلا ارزش مهاجرت ندارن