2777
2789
عنوان

بچه ها من برا زایمانم فقط

121 بازدید | 16 پست

دو دست لباس برا بچم. 

دستمال مرطوب

ده تا مای بی بی

شیشه شیر

پستانک

کلاه دستکش جوراب

پتو

قنداق فرنگی

میبرم بیمارستان.با مدارک بیمه و

..اینا کافیه؟

دیگه چی ببرم؟اخه همش فوقش ی شب اونجا باشم

اره کافیه

پوشک اونجا میدن فک کنم ولی باز ببر

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیر خشک هم ببر شاید شب اول شیرت نیومد تا صبح اذیت نشی 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

سلام عزیزم..ان شالله مباررررکت باشه......

خووووش قدم باشه براتون...

شورت و نواربهداشتی و روسری برا خودت

شوهرم نجاره... تو یه سانحه یه دستش قطع شده،واون لحظه امید منم قطع شد.... شوهرم ترک و خودمم کوردم .....پرستار بودم ولی بخاطر بچه هام ادامه ندادم سنم کمه ولی دردم زیاده.... ولی خداروشکر۷تاخواهر خوب دارم... لطفا درمورد امضام هیچی نپرسید. ....

ای جان دلم انشالا به خوشی زایمان کنی عزیزم..نسکافه یادت نره

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
اره محض اطمینان حالا میبرم...دیگه چیزی نیس ک ببرم؟هی فک میکنم ک نکنه چیزی جا بمونه

نه فقط واسه خودت لباس ببر اونجا مرتب باشی موقع برگشتم لباس نو بزار واسه خودت برگشتی حسابی تیپ بزن

کلی عکسای خوشگل بگیر تو بیمارستان من اتاقو تزیین کردم کیک گرفتم لوازم ارایش بردم شالو رژمو ست کردم اشناها میان شیکو پیک باشم واسه برگشتنمم باز رژو شالمو ست کردم مانتو نو خریدم جلو بقیه ابرومندانه بود همه چی 

انشالله به سلامتی زایمان کنی و خاطرات قشنگی برات رقم بخوره ازون روز

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
نه فقط واسه خودت لباس ببر اونجا مرتب باشی موقع برگشتم لباس نو بزار واسه خودت برگشتی حسابی تیپ بزن ک ...

واییی عزیزم ...خیلیم عالی...اما من اینجا غریبم کسی رو ندارم ک بیاد بهم سر بزنه. ولی خب حتما بخودم میرسم چشم

واییی عزیزم ...خیلیم عالی...اما من اینجا غریبم کسی رو ندارم ک بیاد بهم سر بزنه. ولی خب حتما بخودم می ...

ببین اصلا خودت حال روحیت خوب میشه بقیه به کنار جدی میگم خودتو اونجوری شیک میبینی لذت میبری حتی جلوی پرستارا مرتبو قشنگی جلوی همسرتم

اول که رفتی بیمارستان با شوهرت عکس دوتایی بگیر موقع ترخیص عکس سه تایی😍

من جاریم زایمان کرد رفتیم دیدیم یه روسری کهنه سرش بود لبا خشکو سفیدک زده اصلا یه وضعی که خودش خجالت کشید اوتوقت حاری بزرگم رفتیم ارایش کرده و مرتب بود اصلا جلو بقیه خانوما و پرستارا هم بده اونجوری

من خودمم عکسامو میبینم کیف میکنم دخترمم میبینه عکساشو دوست داره یاداور روز قشنگیه برامون سعی کن لذت ببری ازون روز😍😍😍