2777
2789

پسره فامیل دورمون هست زنگ زدن گفتن ولی

گفتن با مادرم یکی دوبار بریم خونه اونی ک واسطه شده(واسطه زن داداش پسره هست)که ببینیم از هم‌ خوشمون میاد..باهم حرف بزنیم اگر اوکی بود پدرم رو در جریان بذاریم ک دگ بیان خواستگاری 

من نمیدونم رفتم چی بگم البته هنوز روزشم مشخص نیست بار اولمه چون خواستگاریم ک نیس

بنظرتون چیا ازش بپرسم و اینکه چی‌ بپوشم؟!

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم✌🏽

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

لباس سر قرار بپوش 🤪🤪🤪

شوخیدم ، یه شلوار دمپا با مانتو کتی و روسری یا شال رنگ لباسات ترجیحن روشن باشه نه تیره

سوال راجب اخلاقش ، تحصیلات و سرمایه ، اینکه شما رو آزاد میزارع یا نه از این شوهرای محدود کنندس

و کلی حرفا که ببینیش یادت میاد 🤪 فقط نگی رنگ چی دوست داری غذا چی دوست داری 😂 خیلی بچه گونس اوله راهی

فقط خدا
لباس سر قرار بپوش 🤪🤪🤪 شوخیدم ، یه شلوار دمپا با مانتو کتی و روسری یا شال رنگ لباسات ترجیحن روشن ...

مرسی گلم اره همینارو میپرسم انقدم خجالت میکشم🥲🥲

نبابا اینو نمیپرسم😂😂

خدا حفظش کنه عزیزم 😘 میگم‌ من خیلی استرس دارم خدا کنه گند نزنم مث آدم حرف بزنم😂

استرس نداشته باش منم خیلی داشتم بابا ، عادیه البته ولی بدون تو این جور چیزا بیشتر مردا صحبت میکننن من که لال شده بودم اصلا 😂

البته تو لال نشو همه ی شرایط هاتو بهش بگو 

من روز خواستگاری نگفتم الان که میگم شوهرم زبون داره یه متر میگع روز خواستگاری همچنین شرطی بهم نداده بودی و میزنه زیر همه حرفام

فقط خدا
استرس نداشته باش منم خیلی داشتم بابا ، عادیه البته ولی بدون تو این جور چیزا بیشتر مردا صحبت میکننن م ...

اره افرین ولی چون خاستگاری نیس نمیتونم خیلی چیزارو بگم ولی تا حدودی میگم چون انقدم حساسم بعدا ب حرفم گوش نده هیچی دیگ😐😏

اره افرین ولی چون خاستگاری نیس نمیتونم خیلی چیزارو بگم ولی تا حدودی میگم چون انقدم حساسم بعدا ب حرفم ...

ارع فعلا  در حد آشنایی با اخلاق و رفتارش و سرمایش کافیه فعلا 

فقط خدا