2777
2789

پسره فامیل دورمون هست زنگ زدن گفتن ولی

گفتن با مادرم یکی دوبار بریم خونه اونی ک واسطه شده(واسطه زن داداش پسره هست)که ببینیم از هم‌ خوشمون میاد..باهم حرف بزنیم اگر اوکی بود پدرم رو در جریان بذاریم ک دگ بیان خواستگاری 

من نمیدونم رفتم چی بگم البته هنوز روزشم مشخص نیست بار اولمه چون خواستگاریم ک نیس

بنظرتون چیا ازش بپرسم و اینکه چی‌ بپوشم؟!

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم✌🏽

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

لباس سر قرار بپوش 🤪🤪🤪

شوخیدم ، یه شلوار دمپا با مانتو کتی و روسری یا شال رنگ لباسات ترجیحن روشن باشه نه تیره

سوال راجب اخلاقش ، تحصیلات و سرمایه ، اینکه شما رو آزاد میزارع یا نه از این شوهرای محدود کنندس

و کلی حرفا که ببینیش یادت میاد 🤪 فقط نگی رنگ چی دوست داری غذا چی دوست داری 😂 خیلی بچه گونس اوله راهی

فقط خدا
لباس سر قرار بپوش 🤪🤪🤪 شوخیدم ، یه شلوار دمپا با مانتو کتی و روسری یا شال رنگ لباسات ترجیحن روشن ...

مرسی گلم اره همینارو میپرسم انقدم خجالت میکشم🥲🥲

نبابا اینو نمیپرسم😂😂

خدا حفظش کنه عزیزم 😘 میگم‌ من خیلی استرس دارم خدا کنه گند نزنم مث آدم حرف بزنم😂

استرس نداشته باش منم خیلی داشتم بابا ، عادیه البته ولی بدون تو این جور چیزا بیشتر مردا صحبت میکننن من که لال شده بودم اصلا 😂

البته تو لال نشو همه ی شرایط هاتو بهش بگو 

من روز خواستگاری نگفتم الان که میگم شوهرم زبون داره یه متر میگع روز خواستگاری همچنین شرطی بهم نداده بودی و میزنه زیر همه حرفام

فقط خدا
استرس نداشته باش منم خیلی داشتم بابا ، عادیه البته ولی بدون تو این جور چیزا بیشتر مردا صحبت میکننن م ...

اره افرین ولی چون خاستگاری نیس نمیتونم خیلی چیزارو بگم ولی تا حدودی میگم چون انقدم حساسم بعدا ب حرفم گوش نده هیچی دیگ😐😏

اره افرین ولی چون خاستگاری نیس نمیتونم خیلی چیزارو بگم ولی تا حدودی میگم چون انقدم حساسم بعدا ب حرفم ...

ارع فعلا  در حد آشنایی با اخلاق و رفتارش و سرمایش کافیه فعلا 

فقط خدا