2777
2789
عنوان

بیاین بگین بچه داری خیلی سخته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 73 پست
آدم کلا از خواستن پشیمون میشه    

پشیمون نشو..گاهی وقتا که به صورتش و حرکاتش نگاه میکنم آنقدر غرق لذت میشم و ته دلم یه جوری میشه ..که میگم یعنی بهشت حسش از این بهتره!!!؟؟؟؟..گاهی وقتا هم مثل امشب آنقدر از صبح تا لحظه ای که خوابید اذیتم کرد که به شوهرم میگفتم حالت تهوع دارم نسبت بهش،😂😂😂😂😂😂

خدایا دوستت دارم
ی هفتس فهمیدم باردارم یک ونیم خرج کردم دوروزبعد هم چکاپ دارم باز یک و نیم

وای ...پس این تازه اولشه...خدا کمکت کنه عزیزم

من حلالت کرده ام چون توی قرآن خوانده ام...آیه ی شر یره بدجور جبران می کند....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پشیمون نشو..گاهی وقتا که به صورتش و حرکاتش نگاه میکنم آنقدر غرق لذت میشم و ته دلم یه جوری میشه ..که ...

...به این میگن عشق...پس جزو بهترین لذت هاست ...اگرچه تو شرایط امروز کشور بچه داری سخت شده واقعا با این قیمت ها

آره دیگه.بیشتر لازم بشه بیشتر،کمتر لازم بشه کمتر.بنا بر احتیاجشون دیگه

من بلدم لباس کودک بدوزم بنظرتون چقدر صرفه جویی میشه ؟

بچهندارم ولی خوابو خوراک نمیمونه برات تااخر عمرت باید دغدغت باشه

عوضش زندگی معنا پیدا میکنه منم قبل دخترم نظر شما رو داشتم

تازه فهمیدم افسرده نیستم😄فقط درگیر عادتهای غلط شدم 🥺قانون ۲۱رو اجرا میکنم😁۲۱روز ترک عادت غلط 💪بعد بشه ملکه ذهنم😅راستی رمز آرامش فقط همین یه جمله اس کاری رو که قراره بکنی بکن و خودتو خلاص کن🫰
من بلدم لباس کودک بدوزم بنظرتون چقدر صرفه جویی میشه ؟

خییییییلی،من امروز حالا گرون نگرفتم یه تومن دادم لباس عیدش ،سه سالشه

تازه فهمیدم افسرده نیستم😄فقط درگیر عادتهای غلط شدم 🥺قانون ۲۱رو اجرا میکنم😁۲۱روز ترک عادت غلط 💪بعد بشه ملکه ذهنم😅راستی رمز آرامش فقط همین یه جمله اس کاری رو که قراره بکنی بکن و خودتو خلاص کن🫰
عوضش زندگی معنا پیدا میکنه منم قبل دخترم نظر شما رو داشتم

منم حس میکنم زندگی مون  سرد شده...دوس دارم بچه بیارم  شوهرم میگه خیلی سخته بیچاره میشی

جهاده. سخت سخت من ک بریدم با دوقلو

خب یکی بود انقد اذیت نمیشدی،خدا حفظشون کنه صبور باش دیگه چاره نداری 😅🤍

تادلت بخادخابت بایدبااون کوچولوتنطبم بشه من الان ازبی خابی نیمیرم اماچون ایشون بیدارن منم بیدارم  صبح زودم بایدبرم بیرون کاراداری ازصبح هم خانم کولی سواری کردن خلاصه داغونممم ولی شیرینه

منم حس میکنم زندگی مون  سرد شده...دوس دارم بچه بیارم  شوهرم میگه خیلی سخته بیچاره میشی

آره بیچاره میشی یه بیچارگی قشنگ ،تمام قشنگیای این دنیا تو بچه ادم خلاصه میشه

خییییییلی،من امروز حالا گرون نگرفتم یه تومن دادم لباس عیدش ،سه سالشه

پس خودم میدوزم این یه پوئن مثبت برای نا امید نشدن میتونم یه سری چیزارو مدیریت کنم

الان که جوونیم به هیچکس نیاز نداریم.. دوروز دیگه پیر بشیم همین بچه هان که کمک حالمون هستن.. حداقل چشم به راه کسی هستیم تو خونه که بچه مون از در بیاد از تنهایی مارو دربیاره.. پدرومادر و خاهر برادر به درد روز پیری ما نمیخورن که.... همیشه خدارو شکر میکنم برا بچه هام.. با اینکه خیییییییییلی اذیتم میکنن ولی ارزش داره 

آره بیچاره میشی یه بیچارگی قشنگ ،تمام قشنگیای این دنیا تو بچه ادم خلاصه میشه

پس برام دعا کن هرچه زودتر مامان شم...خیلی دوس دارم این حسو تجربه کنم...اگه همسرم باهام راه بیاد

الان که جوونیم به هیچکس نیاز نداریم.. دوروز دیگه پیر بشیم همین بچه هان که کمک حالمون هستن.. حداقل چش ...

آره واقعا...موافقم با حرفت...بچه نور چشم آدمه...خدا حفظ شون کنه برات عزیزم