2777
2789
عنوان

بیاین بگین بچه داری خیلی سخته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 73 پست
اره تهران هم تنهام هیچکسو ندارم

وای تنها خیلی خیلی سخته ،من بچه ام یه دونه بود تنها بودم آسفالت شدم

تازه فهمیدم افسرده نیستم😄فقط درگیر عادتهای غلط شدم 🥺قانون ۲۱رو اجرا میکنم😁۲۱روز ترک عادت غلط 💪بعد بشه ملکه ذهنم😅راستی رمز آرامش فقط همین یه جمله اس کاری رو که قراره بکنی بکن و خودتو خلاص کن🫰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بلدم لباس کودک بدوزم بنظرتون چقدر صرفه جویی میشه ؟

خب خیلی.خیلی عالیه ک مامان خیاطی بلد باشه.الان یه سارافون ساده برای دختر کوچیکم خریدم ۲۵۰ تومن.ک  شما اونو با پنجاه تومن میتونی بدوزی.

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
تادلت بخادخابت بایدبااون کوچولوتنطبم بشه من الان ازبی خابی نیمیرم اماچون ایشون بیدارن منم بیدارم &nb ...

ای جانم آره...این واقعا سخته ...ولی خب این هم دوره ای و  میگذره  ...مهم اینه یه کلوچه ی خوشمزه داری  

من حلالت کرده ام چون توی قرآن خوانده ام...آیه ی شر یره بدجور جبران می کند....
خب خیلی.خیلی عالیه ک مامان خیاطی بلد باشه.الان یه سارافون ساده برای دختر کوچیکم خریدم ۲۵۰ تومن.ک &nb ...

آره من دارم یواش یواش لباس های سیسمونی مو میدوزم

نمی‌دونم چه حسیه که آنقدر اذیتت می‌کنه خواب و خوراکت دست اونه حتی اگه اجازه نده دسشویی هم نمیتونی بری یه روزی خوشگل شهرتون بودی و به روزترین رو میپوشید الان حتی نمیدونی مد روز چی هست ولی بازم از اعماق قلبت و از همه دنیا و از پدر مادرت هم  بیشتر دوستش داری جوری که حتی به راحتی آب خوردن حاضری جونتو براش بدی چشماتم بهش بدی ،🥺🥺🥺🥺

خدایا دوستت دارم
نمی‌دونم چه حسیه که آنقدر اذیتت می‌کنه خواب و خوراکت دست اونه حتی اگه اجازه نده دسشویی هم نمیتونی بر ...

همون عشقه دیگه...عشق واقعی...که حاضری براش هرکاری بکنی و خودتو هم فراموش میکنی  

هرچقدر عاشق باشی بازم ی جاهایی کم میاری. ی همسر همراه یا یکی باید باشه بهت کمک کنه

هزینه اشم بستگی داره ب خیلی چیزا

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

صدردصد صبح تاشب میخورمش خخخخ کلا لپاشوگاز میگیریم

ای جونم خدا حفظش کنه...واس همیناس که قشنگه و سختیاش قابل تحمل شده

هرچقدر عاشق باشی بازم ی جاهایی کم میاری. ی همسر همراه یا یکی باید باشه بهت کمک کنه هزینه اشم بستگی ...

آره واقعا...ولی من مطمئنم به دردسرش می ارزه

آره واقعا...ولی من مطمئنم به دردسرش می ارزه

بالاخره هرکه طاووس خواهد...

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.