2777
2789
عنوان

بیاین بگین بچه داری خیلی سخته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 73 پست
شیر خشک شنیدم ۱۲۰۰ شده 

اگرررر پیدا بشه

من بچه دوممو خ‌دم شیر میدم الرژی داره

به شوهرم میگم روزی یه تومن فقط شیرشه😂😂😂دوماه اخرم ریسک زایمان زودرس داشتم شوهرم میگف قربونت برم روزی شش هفت تومن داری پس انداز میکنی تو😂😂😂

حسین جان؛پسرانت همگی نام علی بنهادی….جان عالم به فدای دل بابایی تو❤️

عزیزم طبیعتا تا چند وقت یه سختی های داره چون یه نی نی کوچولو وارد یه جهان ناشناخته شده تا چند وقت مراقبت زیادی میخواد ،ولی این سختی و بی خوابی هاش خیلی شیرین هستش همه چیز بچه لذت بخش ....با تمام کارهای که می‌کنه کلی ذوق می‌کنی و خستگی از تنت و از یادت می‌ره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هزینه ش ب کنار مخ مال آدم نمیمونه و اینکه دیگ مال خودت نیستی مگ اینکه کمکی داشته باشی 

بچه های من پرستار دارن مامان و بابام تقریبا هرروز وقف منن باز اخرشب من از پادرد و سردرد میمیرم😂😂

حسین جان؛پسرانت همگی نام علی بنهادی….جان عالم به فدای دل بابایی تو❤️

سخت که هست ولی بستگی به بچه هم داره که آروم باشه یا نه..من دخترم یکسال و پنج ماهشه..از امیران با تخفیف پوشکشو می‌خریم تقریبا هر ماه ششصد پوشکش میشه...شیر خودم میخوره دو وعده هم شیر خشک شبا بهش میدم که سیصد در ماه میشه..قطره آهن خارجی هم هفتاد تومن..مولتی رو بهداشت میگیرم ..خوراکیاش هم هست ..مثلا موز ..دنت ..قلم و غضروف..برنج چمپا..بادام .. گردو..شیر و بیسکوییت و بستنی ..اینا چیزهایی هستن که مخصوص خودش میگیریم...هر شش ماه هم تقریبا براش چند دست لباس میگیریم..هزینه های دکتریش هم هست که هر موقع مریض شد یا گاهی وقتی برای چکاپ لازمه ببریمش..ولی در کل جور میشه خدا کمک می‌کنه خودش

خدایا دوستت دارم

خیلی سخته

هزینش ب کنار اونم ادمه اندازه هر ادم هزینه داره

سختیش اینجاس ک هر لحظه باید حواست باشه

مسئولیت داری در قبال اون بچه 

ب قول معروف باید بهش زندگی بدی

خونت تا چند سال باید نا مرتب باشه چیزی نگی چون طبیعت بچه ها همینه 

وسایل میشکنه چیزی نگی 

از داخل جر خوردی اما ظاهر مهربون و لطیف 

داد نباید بزنی 

دعوای بیجا نباید بکنی 

غر نباید بزنی

سخته خیلی سخته

ی چیزم میگی دلت میگیره کاش چیزی نمیگفتم 

هر اشتباهی میکنی جیگرت میسوزه کاش اون اشتباه نمیکردم

میدونی ادما اشتباه دارن اما رو بچه خودت نمیخوای اشتباه کنی

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
کار اسون خوردن و خوابیدنه😁 هرچیزی سختیه خودشو داره..  هزینشم باتوجه به بودجه هر خانواده ای م ...

پس به سختیش می ارزه؟

من حلالت کرده ام چون توی قرآن خوانده ام...آیه ی شر یره بدجور جبران می کند....