2821
2789
چون همنشینانم افسرهای بالای 40 سال هستن علاقه ای به رفاقت باهر انسانی ندارم با انسان های پخته نشست و ...

خوبه با هر کسی نشتو برخاست داشته باشی قطعا اخلاق رفتار اونا تعصیر میزاره   حالا یا خوب با بد

فقط به خاطر جور نشدن ازدواج  هر کی و قسمتش هر طور باشی خدا یکی لنگه خودتو میندازه تو دامنت بدو ...

بله ولی قسمت تا کی😐

صبر تا کی

خود خدا هم تا حدودی صبر دارع صبر اونم تموم میشه یه روزی

بابا منم کم اوردم  حرفم خوب نیست ولی حقیقتو گفتم  دیگ تحمل ندارم  کلا انقدررر افسردگی و اعصاب ظعیفی گرفتم  سر هرچیزی تو خونه بحس میکنم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بله ولی قسمت تا کی😐 صبر تا کی خود خدا هم تا حدودی صبر دارع صبر اونم تموم میشه یه روزی بابا منم ک ...

برخی اوقات والا منم دست کمی از شما ندارم ادم یا بایه ادم درست ازدواج کنه یا چاره ای جز ریختن تو خودش نداره کار دیگه ای از ادم برنمیاد شاید حرفم بدون درک باشه ولی چه کنیم شما اقایین اون طور مینالین منم خانمم خب مشکل خودم دارم انسان های زیادی برا ازدواج پا جلو میزارن اما چه کنیم که با شخصیت ما جور نیستن

درگلستان طبیعت ماگلی پژمرده ایم    رنگ پیری را ندیده درجوانی مرده ایم
صد درصد بله

افرین واقعااا افرین بهت ابجی👏👏👏😊😊😊

بعضیا میگن نماز جیزی نمیکنه مهم انسانیته فلانه

ولی نمازز ادم پاک نگه میداره 

نماز یعنی میش خدا حرف زدن یاد اوری بزرگی نعمت خدا

افرین واقعااا افرین بهت ابجی👏👏👏😊😊😊 بعضیا میگن نماز جیزی نمیکنه مهم انسانیته فلانه ولی نمازز ...

ممنون کیفیتشو خدا میدونه فقط میدونم اگه خودش نخواد من هر کاری کنم به هیچ جا نمیرسم توکلم به خودشه امیدمم به خودشه

افرین واقعااا افرین بهت ابجی👏👏👏😊😊😊 بعضیا میگن نماز جیزی نمیکنه مهم انسانیته فلانه ولی نمازز ...

دلیل در خواستتون لطفا بگید

ممنون کیفیتشو خدا میدونه فقط میدونم اگه خودش نخواد من هر کاری کنم به هیچ جا نمیرسم توکلم به خودشه ام ...

ابجی  من در خواست اصلا ن اصرار دارم ن چیزی 

واقعا میخوام برام یکمی باهات در مورد زندگی خداحرف بزنیم

اگ مایل نیستی اصلا من اجبارت نمیکنم

ابجی  من در خواست اصلا ن اصرار دارم ن چیزی  واقعا میخوام برام یکمی باهات در مورد زندگی خد ...

همین جا بگید در ضمن من یک خانم محجبه هستم

همین جا بگید در ضمن من یک خانم محجبه هستم

بله بله

افرین خدا حفظت کنه 

حرف  اینکه نماز شبم میخونی رابطتت با مادر چجوریه

کلا چقد در راه خدا زندگی میکنی چقد با خدا راحتی

درختی مثل تو واقعا افرین  امید وارم فکر بدی نکنین نسبت ب حرفام فقط یه حس خوبی ک یه نفر با افک ...

مذهبی به عمل هست نه گفتار خدا اسم گناه رو گناه گذاشت که ما کم تر به خودمون اسیب بزنیم