2777
2789
بخدا خداسرشاهده خواهرم ۴ساله دنبال اینم گناه نکنم  بخاطر خدا از امام ها خجالت میکشم ولی ب هر د ...

خدا به داد همه ما برسه

درگلستان طبیعت ماگلی پژمرده ایم    رنگ پیری را ندیده درجوانی مرده ایم
مهم اینه خدا بخواد اصلاااا نمیشه خواهر پدر مادر هر یه سال یه بار میرن خواستگاری اونم هزارتا منت  ...

بسپر دست خودش داداش 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی کاراا کردم خیلی در خونه خدارو زدم حضرت فاطمه رو خیلی با گریه صدا کردم ولی کووو  چیشد اخرش ...

خدا بزرگه فقط اینو میدونم ناله چیزی رو درست نمی کنه بالاخره یهه زن  خوب هم گیر شما میاد ناراحت نباش

دیگ‌میخوام اصلا نیاید   دیگ دل سرد شدم حسش نیی

چی بگم الانا دیگه ماجوونا راستش حس هیچی دیگه نداریم بنده با 20 سال سن احساس میکنم 80 رو رد کردم

چی بگم الانا دیگه ماجوونا راستش حس هیچی دیگه نداریم بنده با 20 سال سن احساس میکنم 80 رو رد کرد ...

ابجی کوچیک تر از منی

من فکر کردم بزرگ تری 😂

ولی بازم جای خواهر بزرگرمی 

دیگ مشکلات انقد زیاد شده ک نگوو

ابجی کوپیک تر از منی من فکر کردم بزرگ تری 😂 ولی بازم جای خواهر بزرگرمی  دیگ مشکلات انقد زیا ...

حرفام پخته هست همه میگن

چی بگم الانا دیگه ماجوونا راستش حس هیچی دیگه نداریم بنده با 20 سال سن احساس میکنم 80 رو رد کرد ...

بعشدم من واقعاا از نظر مالی یا چیز دیگ اصلا مشکل ندارم

ولی این یه مشکل ب قدری از زندگی دلسردم کرده ب زور نماز میخونم ب روز زندگی میکنم

بعشدم من واقعاا از نظر مالی یا چیز دیگ اصلا مشکل ندارم ولی این یه مشکل ب قدری از زندگی دلسردم کرده ...

فقط به خاطر جور نشدن ازدواج 

هر کی و قسمتش هر طور باشی خدا یکی لنگه خودتو میندازه تو دامنت بدون شک امید وارم ادم خوبی باشم فقط امیدوارم و سعی میکنم چون خدارو دوست خودم میدونم از انجام هر گناه کوچکی احساس شرمساری امان ادم رو میبره

خخخ اره بابامن گفتم حتما ۴۰سال سا ۳۰سال سن دارین

چون همنشینانم افسرهای بالای 40 سال هستن علاقه ای به رفاقت باهر انسانی ندارم با انسان های پخته نشست و برخاست دارم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز