2777
2789
بله بله افرین خدا حفظت کنه  حرف  اینکه نماز شبم میخونی رابطتت با مادر چجوریه کلا چقد در ...

بله گاهی اوقات میخونم

الحمدالله بامادر رفیقم

ماکه با خدا رفیقیم امید وارم خداهم مارو رفیق خودش بدونه

درگلستان طبیعت ماگلی پژمرده ایم    رنگ پیری را ندیده درجوانی مرده ایم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مادر منظورم حضرت فاطمس خواهر

اها گاهی باهاش حرف میزنم چوون خانمه راستش شاید به مزاح بگیرین ولی چون خانمه راحت باهاش درد دل میکنم

اها گاهی باهاش حرف میزنم چوون خانمه راستش شاید به مزاح بگیرین ولی چون خانمه راحت باهاش درد دل میکنم

من بعد خدا   هر حرفی داشته باشم باهاش در مون میزارم سر بسته میگم

مادرمونه بلاخره  

ولی این روزا احساس پوچی میکنم  احساس میکنم این همه سال انگار دعا حرفام پیشش مسخره بود اثلا ارزش نداره

قطعا نمیزاشت یکی از نوکراش انقد عذاب بکشه و بخواد تو گناه بیوفته یه حرکتی میکرد

خیلی دلسرد شدم خیلی

من بعد خدا   هر حرفی داشته باشم باهاش در مون میزارم سر بسته میگم مادرمونه بلاخره   ولی ا ...

خب برا زندگیتون برنامه بچنین هر روز یه کارهایی رو انجام بدین شب قبل خواب تمام کارهایی رو که فردا دوست دارین بنویسین یاد داشت کنین ورزش کنین ازدواج هم خدا بزرگه 

من بعد خدا   هر حرفی داشته باشم باهاش در مون میزارم سر بسته میگم مادرمونه بلاخره   ولی ا ...

در هر ناامیدی بسی امید است پایان شب سیه شپید است البته باتلاش سپید میشه 

خب برا زندگیتون برنامه بچنین هر روز یه کارهایی رو انجام بدین شب قبل خواب تمام کارهایی رو که فردا دوس ...

من دز اون گناها زیاد نمیکنم گفتم اول حرفام اگ متوجه شده باشین خدا خیلی حواسش بهم هست کمک میکنه واقعاا  نمیزاره گناه بیوفتم

ولی میگم چرا من نباید بتونم یه زندگی خوب در راه خدا داشته باشم  چرا اخه😔💔

در هر ناامیدی بسی امید است پایان شب سیه شپید است البته باتلاش سپید میشه 

بیشتر از ۵سال

بیشتر از اینکه ابروت در خطر باشه دیگ بسه اخرین سری خواستگاری خودم رفتم  دختر عمم بود نا تنی  

دیگ خیلی بد سد یهو جواب پیام ندادن تماممم😐😐😐

من دز اون گناها زیاد نمیکنم گفتم اول حرفام اگ متوجه شده باشین خدا خیلی حواسش بهم هست کمک میکنه واقعا ...

بهش کم تر فکر کن زود تر جور میشه به هر چیزی زیاد فکر کنین از انسان فرار میکنه

[QUOTE=277789494]بهش کم تر فکر کن زود تر جور میشه به هر چیزی زیاد فکر کنین از انسان فرار میکنه[/QUOTEیه موضوع دیگ واقعا قلبم مرده بی حس شدم

چون وقتی داشتم با یه نفر ک وواقعا هم دیگرو دوس داشتیم در مورد قرار ازدواج و تفاهم حرف میزدم

هر چقدد زور زدم نتونستم از ته دلم بگم دوست دارم

خیلی روحیم افتضاحه

فکر میکنم متاسفانه خدامنو قبول نکرده

[QUOTE=277789494]بهش کم تر فکر کن زود تر جور میشه به هر چیزی زیاد فکر کنین از انسان فرار میکنه[/QUOT ...

چون میگذرد غمی نیست همه چیز میگذره ولی این دل ادمی امان از دل ادمی که تا وقتی دل خوش نباشه هر چقدر زور بزنی بازهم انگیزه لازم جهت زندگی از انسان کاسته خواهد شد

چون میگذرد غمی نیست همه چیز میگذره ولی این دل ادمی امان از دل ادمی که تا وقتی دل خوش نباشه هر چقدر ز ...

دقیقااا 

دو سال پیش چقد تلاش چقد حقارت کشیدم واقعاا بخاطر یه شغل خوب امسال فقط فقط لطف خدا یار بود تونستم واقعاا ب جیزی ک مایه افتخارمه و شغل خوبمه رسیدم

واقعااا خوب میخوام منم تلافی کنم گناه نکنم صواب کنم حداقلش گناه کبیره نکنم نماز یه فرد مجرد با متاهل زمین تا اسمون فرق دارع انسان مجرد هر جوری ک باشه بازم یه جای خطا میکنه

ولی چیبگم علاوه براون میگم ببین خدا جیزی ک خواستی داده شکر کن لذت ببر استفاده کن 

وای اصلاااااااا یه درصدم ن حوصله ن انگیزه دارم هیج

چون میگذرد غمی نیست همه چیز میگذره ولی این دل ادمی امان از دل ادمی که تا وقتی دل خوش نباشه هر چقدر ز ...

من واقعاا شرمندع زیاد حرف زدم سرتو درد اوردم🤦‍♂️🤦‍♂️😐😑😑

دقیقااا  دو سال پیش چقد تلاش چقد حقارت کشیدم واقعاا بخاطر یه شغل خوب امسال فقط فقط لطف خدا یار ...

خودتو سرگرم کن با ورزش اصلا ورزشم میکنی باکار با حرفه بزار توراه درست پیشرفت کنی  ازدواجم جور میشه باادمی که تو تقدیرته کتاب انگیزشی هم کمک میکنه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز