2777
2789
من واقعاا شرمندع زیاد حرف زدم سرتو درد اوردم🤦‍♂️🤦‍♂️😐😑😑

مشکلی نیست راستش در موارد مختلف اگر کاری ازدستم بربیاد برای خدا انجام میدم بتونم کمک کنم اینطور حال خودم بهتره چون مسکن دردهام فقط کمک هست حالا هر کمکی حتی موقع ناراحتی هم غذا به تعداد زیاد درست میکنم میدم بیرون فقط اینطور حال خوبی پیدا خواهم کرد

درگلستان طبیعت ماگلی پژمرده ایم    رنگ پیری را ندیده درجوانی مرده ایم
خودتو سرگرم کن با ورزش اصلا ورزشم میکنی باکار با حرفه بزار توراه درست پیشرفت کنی  ازدواجم جور م ...

من متاسفانه انقد ظعیفم  خودمو باختم

زندگیموو  میگن خدا بارکسی ب انداری صبرش مصیبت میده

اینجا دقیقا فکر میکنم خدا مکو واس بندگی دوس ندادره

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من متاسفانه انقد ظعیفم  خودمو باختم زندگیموو  میگن خدا بارکسی ب انداری صبرش مصیبت میده ا ...

نبازین ورزش کم کم حال ادمو عوض میکنه من رزمی کار میکنم گاهی کوه میرم نمیشه شبانه روز نالید ادم دق میکنه

مشکلی نیست راستش در موارد مختلف اگر کاری ازدستم بربیاد برای خدا انجام میدم بتونم کمک کنم اینطور حال ...

واقعا عالی منم تو حال خوبم زیاد از اینکارا کردم زیاددد

انشالله اخرت بخیر بشی 

کو من اخرش باختم میگم خدایاا من چیکار کردم اخه چکاررررییییی کردم

جز این بود میخواستم بیشتر بهت نزدیک بشم زندگیو در راحت ادمه بدم😔😔😔

نبازین ورزش کم کم حال ادمو عوض میکنه من رزمی کار میکنم گاهی کوه میرم نمیشه شبانه روز نالید ادم دق می ...

افرین بابا  عالیه ابجی من شه ۲۴ساعت نخوابیدم  کارم سخته  حدود یه ماه بود در حد ۲ ساعت یا فقط یه شب خواب خون میومدم

دیگ واقعا حوصله نمیمونه 

افرین بابا  عالیه ابجی من شه ۲۴ساعت نخوابیدم  کارم سخته  حدود یه ماه بود در حد ۲ ساعت ...

راننده چی هستین مگه تریلی 

نبازین ورزش کم کم حال ادمو عوض میکنه من رزمی کار میکنم گاهی کوه میرم نمیشه شبانه روز نالید ادم دق می ...

من دیگ فکنم زیادی اینجا از خودم گفتم خوب نیست تو یا سایت انقد واضح حرف بزنی

انشاللع ک اروز دارم تا اخر عمرت با عشق علاقه در راه خدا ادمه بدی

چون خودم تجربه داشتم هیچ چیزی لذت بخش تر از این نیست ک در راه خدا قدم برداری همین کمک ب من کمک ب نیاز مندان غیبت نکردن

😊😊

افرین بابا  عالیه ابجی من شه ۲۴ساعت نخوابیدم  کارم سخته  حدود یه ماه بود در حد ۲ ساعت ...

اینقدر ننالین ممنم 3سال افسرده بودم

چیکاررر کنم چیکاررررر😐

من خودمو کوبیدم از نو ساختم سخت بود ولی کم تر اشکم در اومد برای اینکه کم تر اسیب ببینم رفتم سمت اشپز خونه یه جور درد دل مسخره با خوراکی ها ادویه ها اونقدری اشپزی کردم که الان تو فامیل سراشپز صدام میزنن کسی باورش نمیشه من درست کردم چون حتی چهرم هم از سنم کم تر نشون داده میشه 

2790
2778
2791
2779
2792