2777
2789

بنظرم درست و تموم کن و برو سر کار اگه در آمد داره و موفق میشی 

و اینکه این روزا همه چی بر روی مدار پول می چرخه 

و قت با ارزشه الکی هدرش نده 

شما هنوز سنت زیاد نیست که 

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤
با این که خیلی از خدا عمر نگرفتم ولی تا الانش فهمیدم دنیامو خودم به سلیقه خودم بسازم همه جای جهان مش ...

دقیقا حرفتون خیلی درسته این سبک زندگیا هیچ اینده ی خوبی نداره 

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دقیقا حرفتون خیلی درسته این سبک زندگیا هیچ اینده ی خوبی نداره 

میدونی سخته ببینی کلی ادم بالای 40 سال میان لب ساحل تازه با حرفاشون متوجه میشی 10 ساله رلن و مجردن سخته دیدنش جامعه داره بد میشه واقعا میترسم بعد ازدواج بچه های ادم هم می خوان تو همین جامعه بزرگ شن

درگلستان طبیعت ماگلی پژمرده ایم    رنگ پیری را ندیده درجوانی مرده ایم
با این که خیلی از خدا عمر نگرفتم ولی تا الانش فهمیدم دنیامو خودم به سلیقه خودم بسازم همه جای جهان مش ...

اگ نتونتی ازدواج کنی دوستم نداشته باشی گناه بکنی چیکار باید بکنی؟؟

میدونی سخته ببینی کلی ادم بالای 40 سال میان لب ساحل تازه با حرفاشون متوجه میشی 10 ساله رلن و مجردن س ...

اره واقعا بده همون رل و اینا رو میتونن باهاش ازدواج کنن صاحب فرزند و زندگی شن نه گناه میکنن نه خودشون اینطور تنها ان شاءالله که جوونا به خاطر هر چی اینطوری شدن براشون درست شه و طعم زندگی مشترک بچشن

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕
اگ نتونتی ازدواج کنی دوستم نداشته باشی گناه بکنی چیکار باید بکنی؟؟

برادر من چرا نتونی ازدواج کنی؟  هر کسی یه شرایط، و ادمی مد نظر شه برای ازدواج با توجه به شرایط تون حتما میتونین ازدواج کنین فقط کافیه بخواین اگه توقع بالایی دارین توقع تون پایین تر بیارید ولی مجرد موندن اصلا خوب نیست

اره واقعا بده همون رل و اینا رو میتونن باهاش ازدواج کنن صاحب فرزند و زندگی شن نه گناه میکنن نه خودشو ...

رل وقتی بخواد بیاد ازدواج کنه یه عالمه پول زندگی خون میخواد از کجا بیاری تو این دوره زنونه

برادر من چرا نتونی ازدواج کنی؟  هر کسی یه شرایط، و ادمی مد نظر شه برای ازدواج با توجه به شرایط ...

بخدا خداسرشاهده خواهرم ۴ساله دنبال اینم گناه نکنم  بخاطر خدا از امام ها خجالت میکشم

ولی ب هر دریییی ک زدم نشد ک نشد کلا بختم بستس شرایطمم بد نیس ولی خدا نمیخواد بندش پاک بشه همه چیزو باید خدا درس کنه 

رل وقتی بخواد بیاد ازدواج کنه یه عالمه پول زندگی خون میخواد از کجا بیاری تو این دوره زنونه

چند سالته، شغل داری؟  برادر منم سخت میگرفت فکر میکرد ازدواج یعنی کوه جا به جا کردن و کلی تو خودش بود و هم ما رو هم خودشو عذاب میداد ازدواج کرد دید نه اینطوریام نیست الان ۱۸۰ درجه حالش تغییر کرده بالاخره اگه یه شغل داشته باشی وام ازدواج میدن، حمایت خانواده هست کم و بیش میتونی زندگی تو درس کنی البته باید با ادم مناسب همونطور که گفتم با کسی که با شرایطت کنار بیاد 

چند سالته، شغل داری؟  برادر منم سخت میگرفت فکر میکرد ازدواج یعنی کوه جا به جا کردن و کلی تو خود ...

من ۲۴سالمه شغلمم واقعا عالیه درامدشم خوبه رانندم

سخت نگرفتم ولی نمیدونم چرا اصلااا قسمت نمیشه

اصلا هیچ مشکلیم ندارم هیچی خیلی ام مذهبی ام

ولی ب شدتت ناراحتم یکم از خدا یکم از الما میگم مگ من شعیه شما نیستم مگ من ادم نیستم 

واقعاا گناه بگم کمک کنین ادم باشم گناه نیوفتم😐😐

من ۲۴سالمه شغلمم واقعا عالیه درامدشم خوبه رانندم سخت نگرفتم ولی نمیدونم چرا اصلااا قسمت نمیشه اصلا ...

خب شرایط، ازدواج هم دارین که توی اقوام اشنا دختر مناسب ندارین، اگه برای پیدا کردن دختر خوب گیر کردین خانواده تون خودتون به آشنا دوست بسپارین موردی که میخواین داشتن بهتون معرفی کنن یا خودتون  و خانواده جایی مورد خوب دیدین صحبت کنید برای اشنایی و ازدواج و تحقیق غیر ممکنه مورد خوب پیدا نشه درسته به هر کسی نمیشه اعتماد کرد تو این دوره زمونه ولی پیدا میشه نا امید نشو شما هم جای برادرای من ان شاءالله خدا براتون درست میکنه بعدم جایی قدم پیش بزارید که توقعات بالا و ان چنانی نداشته باشن مهم اینه دختر و خونوادش خوب باشن و اهل زندگی باشه سخت نگیر 

خب شرایط، ازدواج هم دارین که توی اقوام اشنا دختر مناسب ندارین، اگه برای پیدا کردن دختر خوب گیر کردین ...

مهم اینه خدا بخواد اصلاااا نمیشه خواهر پدر مادر هر یه سال یه بار میرن خواستگاری اونم هزارتا منت 

توقع هم دارن طرف بیاد درخترشوپست کنه دم در خونه ما  البته اگ اینا مایل باشن

حرف زیاده خواهرر بازم میگم کار خوبه خدا درس کنه اون بالا سری نمیخواد وگرنه ما حسابمون با پدر مادرمون نیس

مهم اینه خدا بخواد اصلاااا نمیشه خواهر پدر مادر هر یه سال یه بار میرن خواستگاری اونم هزارتا منت  ...

اره متوجهم ان شاءالله خدا برات یه جای خوب یه دختر خوب قسمتت کنه هنوز سنتم زیاد نیست ان شاءالله درست میشه 🤲🏻🤲🏻🌹

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز