2777
2789
درس رو بخونم سربازی  مالیده میشه منتها باشرایطی من تو باشی به من بله میگی؟

ارشد چی داری؟ من برام شعور و اخلاق طرفم مهم بود...شعور همسرم خیلی بالاست ی نمه اخلاقش تنده .. بستگی داره سمت کی بری برای ازدواج هر کس ی معیاری داره ولی من همه جا گفتم بازم میگم ازدواج هر چی ب ضرر ی خانومه ب نفعه ی اقاست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیدونم شرایط خریدن سربازی چطوره یا میتونید بخرین یا نه اگه امکانش هست سربازی بخر برو سر کار و ازدواج کن کنار اینها خواستی بعدا درس تو ادامه بده ولی اگه شرایط، خریدن سربازی نداری اول برو سربازی بعد کار بعد ازدواج 

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕
سربازی اول بعد کار و ازدواج باهم  ارشد دردی ازت دوا نمیکنه که بخوای سربازی دیرتر بری خبری ه ...

نظر من هم همینه ارشد به شرطی ارزش داره که ادم درامدش چند برابر شه در غیر این صورت با لیسانس الکترونیکی که اقا داره هم کار زیاد هست

درگلستان طبیعت ماگلی پژمرده ایم    رنگ پیری را ندیده درجوانی مرده ایم
ارشد چی داری؟ من برام شعور و اخلاق طرفم مهم نبود...شعور همسرم خیلی بالاست ی نمه اخلاقش تنده .. بستگی ...

متاهلید اوه اوه ببخشید

منت سرم بگذارید و در تاپیک هایم شرکت کنید
وقت مناسبی هست برای ازدواج کردن  اگه سنتون بره بالا دیگه حوصله یه کارایی رو ندارین آدم تا جوون ...

واقعا ۳۰رو رد کردم بهش به هیچ عنوان فکر نمیکنم

ی کاربری از خرید سربازی گف دردسر سازه یا ب راحتی میشع؟؟ و هزینه ش چقده ؟؟؟ :/

هزینه چند سال پیشش۱۶تا بود الان برش داشتن کلا

درستونو بخونید و بعدم سربازی توی ازدواج هیچی نیست،چند سال بعد پشیمون میشید که چرا زود ازدواج کردید

۳۰رو رد کردم بهش دیگه کلا فکر نمیکنم

خودم میتونم بشم مافیای قصه ای که دارم میخونم

خب اگه تو کارت میتونی موفق بشی و ادامه دادن درس برات فایده داره کنارش به قول خودت سربازی مالیده میشه درس تو بخون،سر کار هم برو  کنارش ازدواج هم بکن به کمک خانوادت هزینه هاشو تامین کن 

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕
خواهرم منم طرف شمام ولی کوووو کسایی ک گناه بفهمن  تایپک امام زمان یا اخرت میشه جنگ دعوامیشه&nb ...

با این که خیلی از خدا عمر نگرفتم ولی تا الانش فهمیدم دنیامو خودم به سلیقه خودم بسازم همه جای جهان مشکل هست ادم بی درد هم نیست ولی زیبا نیست دیدن ادم هایی که 40 ساله شدن اما مجردن و هر روز با یکی سر میکنن زیبا نیست دیدن افزایش روز افزون به دنیا امدن زنا زادگان برای من دیدنش سخته شاید به همین دلیل هم هست که دوست دارم کاری کنم درس خوبه اما نه به شرط تلف کردن بی هوده زمان اگر ادامه تحصیل فایده ای هم برا ادم داشته باشه ارزش داره

درگلستان طبیعت ماگلی پژمرده ایم    رنگ پیری را ندیده درجوانی مرده ایم
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز